FASE 1 RESET YOUR SKIN

FASE 1: RESET YOUR SKIN

Kennismaken met de huidverbeterende producten van IK Skin Perfection, dat doe je in Fase 1 van het 4 Fasen Reset programma. Waarschijnlijk gebruik je nu een andere reiniging en crème voor je gezicht. Zonder dat je het misschien weet, bevatten veel verzorgingsproducten minerale oliën, die je huid jarenlang hebben voorzien van een laagje over je huid. Hierdoor lijkt je huid wellicht gezond. Maar dat is helaas niet zo! Dit laagje zorgt er namelijk voor dat de huid niet goed kan ventileren en afvalstoffen niet afgevoerd kunnen worden. Ook droogt het laagje de huid juist uit, waardoor je eerder geneigd bent gelijk weer te smeren. Het werkt verslavend, denk bijvoorbeeld aan lippenbalsems.

In Fase 1 maak je op een milde manier kennis met IK en ‘Resetten’ we je huid. We brengen je huid terug naar haar natuurlijke basis, dat wil zeggen, de natuurlijke zuurtegraad – pH-waarde – van je huid. Onze huid is van nature zuur, met een pH-waarde van 5,5. Dit zure laagje zorgt ervoor dat de huidflora in balans is. Hierdoor worden slechte bacteriën gedood en krijgen goede bacteriën de ruimte. We ontdoen de huid van afvalstoffen, zodat we een goede basis creëren om je huid zichtbaar te verbeteren.

Het kan zijn dat jouw huid in deze fase te maken krijgt met ‘afkickverschijnselen’, bijvoorbeeld onzuiverheden of bultjes. Dit is niet erg, het is juist een teken dat de huid aan het ontgiften is en weer zelf aan de slag gaat om een mooie huid te creëren!

fase-1-combi

In fase 1 wordt gestart met een milde reiniging en een 24H crème.

FASE 1 – PRODUCTEN

Gezichtsreiniging:
SILK+ PH 5 .0
FOAM+ PH 6.7

24H Crèmes:
EYE+ PH 5.0
HYAMAX+ PH 6.5
AHAMAX+ PH 5.0
RECOVER+ PH 5.5
RELIFT+ PH 5.0
SUN SPF 50+

fase1-compositie-2019
Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op!