Groene tips voor kissable lips

Hierdoor zullen je lippen er glanzender en gezonder uitzien

Of je nu een romantische date hebt gepland, bij kaarslicht gaat dineren of samen lekker op de bank ligt met een goede Netflix-serie, kissable lips zijn een must! Vooral in het najaar en de winter zijn je lippen droog en heb je wellicht last van velletjes en scheurtjes. Hoe zorg je er dan last-minute voor dat je weer kissproof lips krijgt? Je lees het hier!

Tip #1: scrub je lippen met een zachte tandenborstel

Borstel zachtjes met een schone tandenborstel over je lippen. Hierbij verwijder je de losse velletjes en bevorder je de doorbloeding. Doe dit het liefst 2x per dag, hierdoor zullen je lippen er voller en mooier roze uitzien. 

Wist je dat…. fluoride van je tandpasta je lippen juist uitdroogt. Gebruik voor het scrubben dus altijd een schone tandenborstel die je niet gebruikt voor het poetsen van je tanden. 

Tip #2: scrub je lippen met een zelfgemaakte lipscrub

Je kunt je lippen ook scrubben met een lipscrub, die je heel gemakkelijk zelf maakt. Meng wat biologische honing met suiker en eventueel amandelolie. Wrijf dit zelfgemaakte beautyproduct voorzichtig op je lippen om velletjes te verwijderen. Dit heerlijke zoete mengsel is ook nog eens eetbaar! 

Tip #3: Softly lipgloss

De verzorgende, ultralichte Lip Blush uit de Blooom Collection zorgt voor een zijdezachte glans op je lippen. De lichte textuur bevat een verzorgende, beschermende en regenererende werking en is natuurlijk vrij van GMO en parabenen. Glanzende en gezonde lippen, met de Lip Blush van Blooom. The Perfect Touch!

Tip #4: Hydrateer je lippen

Heb je op zeer korte termijn een date, dan is dit advies te laat. Zorg dat je veel water drinkt voor langdurig gezonde lippen. Dat is ook goed voor je huid.

Liefs, IK Skin Perfection

Aanbevolen Blogs
Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op!