silkyorganicrecoverbox

Huidzorg bij
kanker

silky-organic-recover-box-2019-winnaar

WINNAAR!!

Ontzettend trots zijn we! Onze Silky Organic Recover Box is door de vakjury uitgeroepen tot Professional Beauty Product of the Year 2019; dé award in de professionele branche voor cosmeticamerken.

Een strenge selectie door de professionele vakjury ging vooraf aan de stemronde door andere ondernemers en professionals uit de beauty branche. We zijn dankbaar dat zoveel mensen onze missie steunen. Ook het positieve juryoordeel beschouwen wij als groot compliment en erkenning voor het vergeten onderwerp: huidzorg bij kanker.

Het winnen van die felbegeerde ‘Professional Beauty Product of the Year 2019’ award is een volgende belangrijke mijlpaal in onze missie om huidzorg bij kanker onder de aandacht te brengen, bij zowel de consument als de beauty- en zorgbranche. Hiermee kunnen we nog meer mensen helpen met een door chemo-, bestraling- of intensieve medicatie aangetaste huid.

Hieronder lees je meer over onze missie en de Silky Organic Recover Box.

DE FEITEN OP EEN RIJ

feiten

Waarschijnlijk heb je je niet gerealiseerd dat mensen tijdens ziekte een probleem ervaren met hun huid. Je bent niet de enige. Wij vinden dat “huidzorg bij kanker” een onderwerp is dat tot nu toe niet de aandacht heeft gekregen die het nodig heeft.

Wist je dat de Medical Collection van IK Skin Perfection het enige product is dat speciaal ontwikkeld is voor de behandeling bij chemo, bestraling en intensieve medicatie?

MIJN PERSOONLIJKE MISSIE
Het gevoel van zelfvertrouwen aan jou teruggeven

“Als jouw huid niet meer doet wat jij haar toewenst en iedere aanraking kwetsbaar aanvoelt, dan doet dit wat met je zelfvertrouwen.”

‘Met mijn kennis en liefde voor de huid met een probleem, wil ik mensen graag een oplossing bieden. Een aantal jaren geleden was mijn chronische ziekte de aanleiding om een hoogwaardige productcollectie te ontwikkelen voor de zwaarbelaste huid. Want ook mijn huid werd door het gebruik van medicijnen extreem gevoelig, kwetsbaar en geïrriteerd. Het werd mijn persoonlijke missie om een collectie te ontwikkelen die geschikt is voor mannen en vrouwen die chemotherapie of bestraling ondergaan of intensieve medicatie gebruiken en deze producten zorgeloos kunnen gebruiken.

Met de kennis van het laboratorium, ziekenhuizen en andere (huid)specialisten hebben we -vanuit een gezamenlijk liefde voor de mens en passie voor de huid- gekeken hoe we een product kunnen ontwikkelen dat geen neveneffect op de huid heeft en dat gebruikt kan worden voor, tijdens en na de verschillende intensieve behandelingen.

Ik ben enorm trots en dankbaar dat we de producten uit de Medical Collection van IK Skin Perfection hebben kunnen ontwikkelen voor de meest kwetsbare en gevoelige huiden. Ze herstellen de pH-waarde van de huid, brengen de huidflora weer in balans, voorkomen uitdroging en irritatie en geven bacteriën geen kans. Dit geeft je weer zelfvertrouwen en dat gevoel gun ik iedereen.’

petrasanderman

Petra Sanderman
Founder & CEO IK Skin Perfection

silky-organic-recover-box-producten

ONTDEK DÉ MEDICAL GIFTBOX!

Wat geef je aan iemand die de diagnose kanker heeft gekregen of al langere tijd ziek is? Je wilt een cadeau geven dat ertoe doet, dat iemand raakt. Een duurzaam en zinvol geschenk waarbij de ontvanger centraal staat. De Silky Organic Recover Box is prachtig vormgegeven en bevat producten die veilig en zorgeloos cadeau gegeven kunnen worden. De giftbox is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. Door het geven van de giftbox aan een ander, geef je de ander een stukje zelfvertrouwen terug. Dat bijzondere gevoel kan jij aanbieden in jouw instituut of geven aan jezelf of iemand die er voor jou toe doet.

Welke producten vind je in de Silky Organic Recover Box?

SILK+:
Milde reiniging
RECOVER+:
Kalmerende huidherstellende 24H crème
DE-ITCHY+:
Beschermende en huidherstellende olie
LIP+:
Milde verzorgende vegan lipbalsem

Wil jij onze missie steunen of meer weten over huidzorg bij kanker?

Neem contact met ons op en we delen onze kennis graag met jou.

Wil jij het toonaangevende huidinstituut bij kanker worden?

Wil jij als medisch professional met ons samenwerken?

Wil jij huidzorg bij kanker onder de aandacht brengen?

Waar kan ik als consument de Silky Organic Recover Box aanschaffen?

Dit product is vanaf eind mei verkrijgbaar bij de geselecteerde IK Skin Perfection huidinstituten.

Stuur hier een bericht voor het dichtbijzijnde verkooppunt.

sorb-cover
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search