Deze handcrème is net zo effectief als je 24H gezichtscrème

“The most unique product for healthy spotless hands”

De beste handcrème bevat ingrediënten die je huid weer gezond maken en je huidbarrière herstelt en beschermt. Een handcrème die jouw handen en nagels er jeugdig uit laat zien, pigmentvlekken vermindert en de huid zacht en soepel laat. En dat alles zonder een plakkerig en vettig gevoel achter te laten op jouw handen.

In de winter heb je vaker last van droge handen doordat de luchtvochtigheid dan lager is. Binnen staat de verwarming lekker aan waardoor de lucht droog wordt, en buiten zorgen de vrieskou en wind voor een lage luchtvochtigheid. De droge lucht tast samen met kou de bovenste laag van je huid aan, waar de vetten zich bevinden. Die vetten zorgen er normaal gesproken voor dat het vochtgehalte van je huid op peil blijft. Als je vetten worden aangetast kunnen ze het vocht in de huid niet goed vasthouden, en krijg je last van een droge huid.

SPOTLESS+ van IK Skin Perfection is een handcrème die thuishoort in het rijtje van 24H gezichtscrèmes. Waarom deze handcrème de snelste weg naar zijdezachte handen is?

Doordat deze anti-age handcream een pH-waarde heeft die is afgestemd op de natuurlijk pH-waarde van jouw huid, helpt het de huidflora in balans te houden. De slechte bacteriën worden gedood en de goede bacteriën krijgen de ruimte. Daarnaast bevat de SPOTLESS+ alleen krachtige, groene ingrediënten. Ook wel cosmeceuticals genoemd. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid.

Is de SPOTLESS+ mogelijk duurder dan jouw eerdere handcrèmes, vergeet er dan niet aan te denken dat onze handen de eerste plekken zijn die tekenen van huidveroudering vertonen.

Liefs, IK Skin Perfection

Aanbevolen Blogs
Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op!