EYE+ effectieve oogcontourcreme

EYE+ | Cosmeceutical

EFFECTIVE CONTOUR CREAM
€30.50
Fijne lijntjes rond je ogen, vroeg of laat krijgt iedereen ze. Maar gelukkig hoeven we het daar niet bij te laten! Met de EYE+ oogcontourcrème worden de tekenen van het ouder worden tegen gegaan. Deze oogcrème hydrateert en is extra zacht voor de gevoelige huid rond de ogen. Groene cosmeceuticals in de EYE+ contour cream helpen de huid om donkere verkleuringen op te lichten, terwijl hyaluronzuur en peptiden de huid rond de ogen liften en voller maken. Fijne lijntjes rond de ogen verdwijnen als sneeuw voor de zon!
Inhoud: 15ml

fase 1

IK Skin Perfection werkt volgens het unieke 4-fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en
stimuleren we de huid. De EYE+ valt in fase 1. Lees meer over de 4 Fasen.

gebruik

Iedere ochtend en avond inmasseren op de gereinigde huid rondom de ogen. Combineer met de RELIFT+ voor het beste resultaat.

HUIDCONDITIE

Geschikt voor fijne lijntjes en rimpeltjes rond de ogen, bij slaaptekort, vermoeide ogen, donkere kringen, gezwollen oogleden, vroegtijdige veroudering, verlies van frisheid en stevigheid rond de ogen, droge huid rond de ogen.

YES

COSMECEUTICALS & KEY INGREDIENTS

IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. Door hoge dosering actieve werkstoffen werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid dan reguliere cosmetica. De belangrijkste cosmeceuticals in de EYE+ vind je hieronder.

Lees meer over cosmeceuticals.

Vitamine B5

Vitamine B5
Houdt vocht vast, voorkomt uitdroging en stimuleert vorming van nieuwe huidcellen.

Argireline

Argireline
Argireline vermindert rimpels en fijne lijntjes, versnelt celvernieuwing, repareert de huidstructuur, verhoogt de collageenproductie en bestrijdt ouderdomsvlekken.

Eyeliss

Eyeliss
Peptide die zich richt op drie verbeteringen; het voorkomen van wallen, het verminderen van huidreacties en het verstrakken van de huid.

NO

NO-LABEL

In onze producten gebruiken wij alleen 100% pure, organische, natuurlijke ingrediënten. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. EYE+ van IK Skin Perfection bevat daarom geen van de volgende belastende stoffen.

Lees meer over het NO-label.

  • Synthetic colours
  • Parabens
  • Petrolatum & Paraffin
  • Synthetic alcohols
  • Artificial fragrances & perfumes
  • SLS / SLES
  • TEA / DEA

PH-INDICATOR
De pH-waarden in onze producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van jouw huid. Deze waarden zijn terug te vinden in de pH-indicator. Op de pagina pH-waarde lees je meer over pH en de huid.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search