3 tips voor het optimaal hydrateren van jouw huid!

Met deze tips word jij een pro in het hydrateren van de huid!

Komt het hydrateren van jouw huid ook steeds hoger op je to-do lijst te staan, nu warmte en zonlicht steeds meer invloed krijgen op je huid? Wist je dat niet alleen de zon, maar ook airconditioning een droge huid veroorzaakt? Gelukkig zijn er enkele stoffen die kunnen helpen de huid weer gezond en minder vochtarm te maken. Lees snel onderstaande tips, zodat jij straks jouw huid op de perfecte manier hydrateert.

Maximaal vitaliserende vochtbooster!

Voor thuisgebruik heeft IK Skin Perfection prachtige producten die je huid voorzien van een hoge dosis vochtherstellende ingrediënten. De 24H Creme HYAMAX+ is een zeer intensief vochtregulerende en vitaliserende crème die vervroegde huidveroudering tegengaat. Jouw huid krijgt een stralende teint dankzij een hoge concentratie werkstoffen, zoals hyaluronzuur en Panax Ginseng Root Extract. Panax Ginseng Root Extract bijvoorbeeld brengt het vochtgehalte in de huid op pijl en versnelt de aanmaak van nieuwe huidcellen. Het werkt perfect in combinatie met hyaluronzuur.

Wat is Hyaluron?

Hyaluron is een lichaamseigen stof welke zich in het bindweefsel bevindt. Het zorgt ervoor dat de productie van collageen en elastine wordt verhoogd en is verantwoordelijk voor de hydratatie in de huid. Dit ingrediënt heeft een goed vochtvasthoudend vermogen.

Hydraterende voeding

Een mooi gehydrateerde huid heeft naast de juiste huidverzorging ook voedingsstoffen nodig om van binnenuit naar buiten toe te stralen. Liefde voor een mooie huid moet van twee kanten komen. Jouw huid is pas in optimale conditie als je lichaam dat ook is. Door je lichaam van binnenuit met de juiste voeding goed te verzorgen, volgt de buitenkant vanzelf! Bepaalde voedingswaren staan namelijk bekend om hun hydraterende werking. Ze helpen eerst je spijsverteringsstelsel om gehydrateerd te blijven maar hydrateren via die weg ook je lichaam en je huid. Zet bijvoorbeeld avocado, olijfolie, zalm en watermeloen wat vaker op je menu in droge periodes van het jaar.

Kampioen in hydrateren: Hyaluronzuur

Is jouw huid toe aan een intensieve vochtboost en ben je op zoek naar een professional die je hierbij kan helpen? De IK Skin Perfection ‘Fase 3 – Renewed Effects’-behandeling is een prachtige behandeling, waar we gaan werken met krachtige serums zoals HYALURON+. Jouw IK huidspecialist zorgt er o.a. met deze behandeling voor dat het vochtgehalte in de huid in haar totaliteit wordt verbeterd.

Liefs, IK Skin Perfection

Aanbevolen Blogs
Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op!