bamboo_detox

BAMBOO DETOX+ | Natural Charcoal Mask

PH REGULATED

Creëer jouw eigen spa en kom tot rust met BAMBOO DETOX MASK+ van IK Skin Perfection.
Wanneer je de huid diep wilt reinigen, is dit bruisende BAMBOO DETOX+ masker de oplossing! Het geactiveerde bamboehoutskool in dit gezichtsmasker trekt als een magneet vuil en bacteriën aan. De combinatie van Kaolin en vulkanische klei zorgt voor het verwijderen van onzuiverheden en afvalstoffen. Dit BAMBOO DETOX+ masker stimuleert de celvernieuwing en helpt poriën te verfijnen. Groene cosmeceuticals geven de doffe, vermoeide huid een intense energieboost en zorgen zo voor een zachte, frisse en gezonde uitstraling. Dit masker is geschikt voor alle huidtypen.

Inhoud: 70gr

FASE 3
IK Skin Perfection werkt volgens het unieke 4-fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. De BAMBOO DETOX MASK+ valt in fase 3. Lees meer over de 4 Fasen.

GEBRUIK
Gelijkmatig op een goed gereinigde huid aanbrengen, 10 – 15 minuten laten inwerken en verwijderen met lauwwarm water. Gebruik het masker 2 keer per week en combineer met een Serum Infusion en 24H Crème voor een optimaal resultaat.

HUIDCONDITIE
Geschikt voor de huid met vale/vermoeide teint, vergrote poriën, onzuivere huid, acne, [acne]littekens, gedehydrateerde huid.

Yes

COSMECEUTICALS & KEY INGREDIENTS

IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. Door hoge dosering actieve werkstoffen werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid dan reguliere cosmetica. De belangrijkste cosmeceuticals in de BAMBOO DETOX+ vind je hieronder.

Lees meer over cosmeceuticals.

charcoalpowder

Charcoal Powder
Het donkere bamboe houtskoolpoeder staat bekend om zijn anti-oxiderende werking. Het heeft een absorberend vermogen en verwijdert hierdoor effectief vuil en onzuiverheden met een zijdezachte huid als resultaat.

kaolin

Kaolin
Werkt absorberend en egaliserend op de huid. Voert effectief afvalstoffen af en is rijk aan mineralen, ijzer, magnesium, calcium, natrium en zink.

bentonite

Bentonite
Bentonite is samengesteld uit onder meer vulkanisch as en wordt beschouwd als de koning van de absorptie van talg en vocht.

teatreet

Tea Tree
De ingekapselde Teatree-olie zorgt voor een optimale zuivering van de huid.

No

NO-LABEL

In onze producten gebruiken wij alleen 100% pure, organische, natuurlijke ingrediënten. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. BAMBOO DETOX+ van IK Skin Perfection bevat daarom geen van de volgende belastende stoffen.

Lees meer over het NO-label.

list-item

Synthetic colours

list-item

Parabens

list-item

Petrolatum & Paraffin

list-item

Synthetic alcohols

list-item

Artificial fragrances & perfumes

list-item

SLS / SLES

list-item

TEA / DEA

PH-INDICATOR
De pH-waarden in onze producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van jouw huid. Deze waarden zijn terug te vinden in de pH-indicator. Op de pagina pH-waarde lees je meer over pH en de huid.

ph-bamboodetox
Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op!