Een nieuwe groene aanpak zonder huidbelasting!

Nederland telt 1,2 miljoen mensen die kampen met eczeem of psoriasis en daardoor een extreem gevoelige, droge, ruwe, jeukende, schilferige of rode huid hebben.
IK Skin Perfection snapt dat niemand afhankelijk wil zijn van hormoonzalf omdat we weten hoe belastend het voor de huid is; daarom komen wij met een nieuwe, groene aanpak: EXCM Serum+ en EXCM Cream+.

Uniek en onderscheidend

De EXCM+ producten zijn uniek en onderscheiden zich van medicinale producten, doordat zij de huid voeden en ondersteunen met huideigen en huididentieke ingrediënten die op geen enkele wijze schade veroorzaken en ook bij langdurig gebruik geen bijwerkingen geven.

Zonder met de huidbarrière te interfereren of de natuurlijke huidfunctie te verstoren, wordt de weerstand van zowel de menselijke huid als de microbiële huid verhoogd. De natuurlijke huidwerking wordt versterkt en de huid vindt hierdoor haar eigen kracht en evenwicht terug om weer sterk en mooi te worden.

Door EXCM Cream+ en EXCM Serum+ in combinatie te gebruiken bieden we een veilig en gezond alternatief voor de bestaande medicinale producten en richten wij ons erop de huid haar kracht terug te geven en symptomen te verminderen.

afbeelding-hand

RESULTATEN

  • Vermindert direct roodheid
  • Vermindert jeuk aanzienlijk
  • Verzacht de huid
  • Verhoogt de huidweerstand

DISCOVER MORE

k781-excm-serum-klein

EXCM SERUM+, Derma Problem Solution
€ 39,95

EXCM Serum+ is een huidopbouwend en huidbarrière versterkend serum dat snel door de huid wordt opgenomen en direct roodheid en jeuk laat verminderen en de geprikkelde, extreem gevoelige, droge en geïrriteerde huid doet verzachten.

k780-excm-cream-klein

EXCM CREAM+, Derma Repairing Shield
€ 35,95

EXCM Cream+ is een voedende rijke emulsie die wordt ingezet bij een schilferige huid en ruwe huidsymptomen. De cream brengt de natuurlijke bacterieflora weer in balans waardoor de extreem gevoelige huid direct kalmeert.

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op!