IK Skin Perfection staat op tegen kanker

Nederland stond woensdagavond 15 mei jl. massaal op tegen kanker en deed dat vanaf de Parade in Den Bosch. Dwars door het centrum van Den Bosch vormde zich tegelijkertijd een menselijk lint, van mensen die opstaan tégen kanker en vóór een dierbare. Indrukwekkend, mooi maar ook verdrietig en aangrijpend, volgens ons team van IK Skin Perfection dat natuurlijk aanwezig was. Het resultaat mocht er zijn, ruim 18.000 nieuwe donateurs die zich inzetten in de strijd tegen kanker!

Draag jij deze actie een warm hart toe? Onze actie heeft al een mooi bedrag opgeleverd, maar je kunt ons nog steeds steunen met jouw bijdrage. Klik hier voor onze actiepagina. Namens ons en KWF: dankjewel!

Indrukwekkend, mooi maar ook verdrietig en aangrijpend

AANDACHT VOOR DE HUID

Iedereen wil er het liefst zo mooi mogelijk uit blijven zien, óók tijdens medische behandelingen. Vooral voor vrouwen kunnen die uiterlijke veranderingen heel moeilijk zijn. Net dat beetje meer zelfvertrouwen en even niet ziek zijn, dat is wat ze graag even willen. We vinden het geweldig dat we nu een huidverzorgingslijn hebben, speciaal voor mensen die niets anders kunnen verdragen. Daarin zijn wij hét huidverzorgingsmerk in Nederland. Wij zijn als IK Skin Perfection ontzettend blij dat wij écht iets kunnen betekenen voor deze groep mensen. We gunnen iedereen een mooie en gezonde huid!

Liefs, IK Skin Perfection

Aanbevolen Blogs
Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op!