k364-ik-mineral-facialsunscreen

MINERAL+ | Facial Sunscreen

NATURAL SUN SPF 30
€29.95 | Inhoud 50 ml

Duurzame zonnebrand voor je gezicht
100% natural and reef friendly

Jij wilt goed voor je huid én de wereld zorgen? Dan is deze gezichtscrème echt jouw ding! Deze krachtige en hydraterende minerale sunscreen beschermt jouw gezicht optimaal tegen de zon. Mineral SPF 30 voelt niet plakkerig, smeert prettig uit en laat -zoals vele andere zonnebrandcrémes- geen witte waas achter. Wel zo prettig als gezichtcréme. Het Zinc Oxide (non-nano)beschermt jouw huid perfect én tast het zeeleven en het koraal niet aan. Een echte duurzame zonnebrand dus! De créme heeft een UVA en UVB-zonbescherming én is geschikt voor de normale tot zelfs de meest gevoelige (kinder)huid!

DISCOVER MORE

Inhoud: 50ml

FASE 1
IK Skin Perfection werkt volgens het unieke 4-fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. De Mineral+ Facial Sunscreen valt in fase 1. Lees meer over de 4 Fasen.

GEBRUIK
Gebruik MINERAL+ dagelijks. Breng eerst een serum of crème aan op het gezicht, voordat je de Mineral+ Facial Sunscreen aanbrengt. Royaal aanbrengen voor blootstelling aan de zon en regelmatig herhalen, vooral als je veel buiten bent, transpireert of gaat zwemmen. Vermijd de intensieve middagzon en langdurige blootstelling aan de zon.

HUIDCONDITIE
Geschikt voor alle huidtypen. Geschikt bij de zonbeschadigde huid, bij diepe lijntjes en rimpeltjes, verlies van elasticiteit, pigment- of ouderdomsvlekjes.

Yes

COSMECEUTICALS & KEY INGREDIENTS

IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. Door hoge dosering actieve werkstoffen werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid dan reguliere cosmetica. De belangrijkste cosmeceuticals in de Mineral+ Facial Sunscreen vind je hieronder.

Lees meer over cosmeceuticals.

zinc-oxide

Zinc Oxide (non-nano)
Een minerale filter dat zeer krachtig beschermt tegen zowel UVA als UVB straling, zonder hierbij de huid te irriteren.

druivenpitolie

Druivenpitolie- -anti-aging
Een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen door UV-straling veroorzaakte aanvallen van vrije radicalen en vroegtijdige huidveroudering.

avocadoolie

Avocado-olie- anti-pigmentatie
Het ondersteunt de vochtbalans van de huid en beschermt de huid tegen uitdroging, vermindert roodheid en helpt bijhet voorkomen van pigmentvlekken.

No

NO-LABEL

In onze producten gebruiken wij alleen 100% pure, organische, natuurlijke ingrediënten. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. MINERAL+ van IK Skin Perfection bevat daarom geen van de volgende belastende stoffen.

Lees meer over het NO-label.

list-item

Synthetic colours

list-item

Parabens

list-item

Petrolatum & Paraffin

list-item

Synthetic alcohols

list-item

Artificial fragrances & perfumes

list-item

SLS / SLES

list-item

TEA / DEA

PH-INDICATOR
De pH-waarden in onze producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van jouw huid. Deze waarden zijn terug te vinden in de pH-indicator. Op de pagina pH-waarde lees je meer over pH en de huid.

k364-mineral-facial-sunscreen-phindicator
Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op!