IK KIEST BEWUST. JIJ OOK?

Respect, liefde en bescherming voor je huid én de natuur, dat staat bij ons centraal. Samen met jou wil IK haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur. Daarom kiezen wij voor duurzame verpakkingen en karton afkomstig van FSC gecertificeerde bedrijven.

Ook kiezen wij voor recyclebaar Resistence Covering Safety Glass. Met dit unieke glas bieden onze producten een wetenschappelijk bewezen langere houdbaarheid. Zo hoeven we minder conserveringsmiddelen toe te voegen aan onze producten. En dat komt weer ten goede aan een gezonde opbouw van jouw huid! Op deze manier houden we onze Milieu Voetafdruk zo klein mogelijk. Kies bewust!

Onlangs zijn onze verpakkingen genomineerd voor de European Carton Excellence Award, Europa’s meest prestigieuze prijs voor kartonverpakking. IK Skin Perfection mocht zich één van de vier finalisten noemen in de strijd op de award voor Beste Verpakking van 2017. De jury roemde onze verpakkingen om het feit de 100% natuurlijke producten worden weerspiegeld in de verpakking die alleen bestaat uit FSC-karton. Deze verpakking onderscheidt zich duidelijk van de concurrentie. Een prachtig oordeel vonden wij!

Uiteraard zijn onze producten niet op dieren getest. Bovendien werken wij samen met diverse sociale werkplaatsen in Nederland. Daarmee stimuleren we de onafhankelijkheid in onze samenleving voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

kies-bewust-1-a
kies-bewust-1-b
kies-bewust-award-beste-verpakking
Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op!