Tips voor gezonde Valentijnscadeaus

Bewuste gezonde producten gemaakt van de mooiste ingrediënten op aarde.

Valentijn, de dag waarop je iemand anders laat weten hoeveel je om hem of haar geeft. Dat kan de liefde van je leven zijn, maar ook zeker een goede vriendin, een nieuwe Tinder-liefde, je oma of een iemand die voor jou heel speciaal is. Valentijnsdag is heerlijk. Maar de ultieme dag van de liefde gaat niet altijd over rozen.

Geef je de ander wel of niet een cadeau met Valentijn of kies je voor het geven van een bijzondere ervaring? Welke verwachting heeft de ander? Veel mensen vinden het lastig om een bijzonder cadeau voor Valentijn te kopen. Zorgt Valentijnsdag dit jaar bij jou ook voor stress? Wil je liever een geweldige indruk achterlaten? Kies dan voor een echt leuk cadeau uit de wannahave Blooom collection: de body & lifestyle collection van IK Skin Perfection.

Blooom collection

Bij IK Skin Perfection vind je heerlijke cadeaus om hem of haar heel blij mee te maken. Gemaakt van de mooiste ingrediënten op aarde. Bewuste gezonde producten. Verwen de man bijvoorbeeld met een 100% Raw Bodyscrub of  bodybutter. Of sein je geliefde in met een tip voor een sprankelend parfum. Rooots – seductive art of Perfume – is een spraakmakend en luxe parfum die haar tijd ver vooruit is. Op zoek naar een verrassing voor een echte foodlover? Kies voor de Healthy Innergoods van IK Skin Perfection. 

Geef je liever een bijzondere ervaring? De Reset your Skin treatment is de ideale kennismaking met pure power. Met deze kennismakingsbehandeling heb je de sleutel naar de perfecte huid in handen. Fijne Valentijnsdag!

Liefs, IK Skin Perfection

Aanbevolen Blogs
Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op!