vier fasen behandeling

 

DE 4-FASEN TREATMENTS

Het 4 Fasen Programma is een uniek behandelprogramma dat de huid gegarandeerd verbetert. Elke fase binnen dit programma heeft haar eigen unieke resultaten en behandelingen. Binnen elke fase wordt de huid klaargestoomd voor de volgende fase. Een volgende fase kan pas ingezet worden als de huid hieraan toe is. Daar waar fase 1 en 2 zorgen voor het juiste evenwicht van je huid, zijn fase 3 en 4 krachtig in het behalen van zichtbare resultaten voor je huid. In fase 3 wordt er gewerkt met krachtige serums. De serums zijn hoog geconcentreerd, zitten boordevol vitaminen, anti-oxidanten en werken bijzonder doeltreffend en effectief. Door de lage pH waarde dringen de serums door in de dieper gelegen huidlagen en voeden zo de huid van binnenuit, waardoor je gegarandeerd verbetering van je huid gaat zien. In fase 4 wordt gewerkt naar blijvende en maximale huidverbetering door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën. Deze daadkrachtige acids en oliën zijn te mengen met alle IK Skin Perfection producten en zorgen direct voor resultaat! In 4 Fasen naar maximale huidverbetering! 4-FASEN RESET TREATMENTS:

  • Fase 1: Reset
  • Fase 2: Repair
  • Fase 3: Renewed Effects
  • Fase 4: Maximum Results

Ook bij specifieke huidproblemen ben je bij IK Skin Perfection aan het goede adres! IK Skin Perfection biedt intensieve probleemoplossende (kuur) behandelingen, die helemaal zijn afgestemd op de behandeling van speciefieke huidproblemen. Heb je last van acne, rimpels, rode huid (rosacea/couperose) of pigmentvlekken? Voor ieder huidprobleem heeft IK een passende behandeling om tot maximale huidverbetering te komen. DIT ZIJN DE 4 IK POWER TREATMENTS:

  • IK Skin & Age
  • IK Skin & Acne
  • IK Skin & Redness
  • IK Skin & Bindweefsel
 

fase 2 conditioneren en repair

FASE 1: RESET Herprogrammeren


De eerste fase van de 4 Fasen Behandelmethode bestaat uit het herprogrammeren van de huid. Voor een maximale verbetering dient de huid altijd teruggebracht te worden naar haar natuurlijke conditie en huidflora. Tijdens deze fase wordt er veel aandacht besteed aan de huidanalyse en zorgt de combinatie van de milde maar effectieve behandeling en het volledig op huidindicatie afgestemde thuisverzorgingsprogramma ervoor dat de huid in balans wordt gebracht en dat het immuunsysteem van de huid hersteld wordt.

BASIC – COMPLETE – DELUXE

 

FASE 2: REPAIR Conditioneren / Herstellen

Als je huid in balans is gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld is volgt de 2e fase. De behandeling en je producten voor thuis zijn intensiever waarbij huidirritaties worden voorkomen en de huid wordt hersteld. We gaan werken met intensieve dubbele reiniging en het milde DOUBLE+ gezichtsmasker. De huid wordt versterkt en de conditie van de huid geoptimaliseerd. Naast de buitenkant van de lichaam, laten we je in Fase 2 ook kennismaken met de reiniging van de binnenkant van je lichaam met o.a. de Matcha Tea.

BASIC – COMPLETE – DELUXE

Fase 2: Repair
 

Fase 3: Renewed Effects

FASE 3: RENEWED EFFECTS


In deze fase zal structurele huidverbetering plaatsvinden. De reiniging van de huid wordt uitgebreid met het BAMBOO DETOX MASK+. De huid wordt intensief behandeld met de unieke serums voor een maximaal resultaat. Deze hoogwaardige formules zijn erop gericht om specifieke wensen te behandelen of problemen zoals pigmentvlekken, huidveroudering, couperose en acne te verhelpen of te verminderen. Deze fase verbetert de huidkwaliteit, vermindert huidproblemen en zorgt voor een zijdezachte en intensief verzorgde huid

BASIC – COMPLETE – DELUXE

 

FASE 4: MAXIMUM RESULTS

Fase 4 is erop gericht de perfecte huidconditie te behouden en de huid op de juiste manier te beschermen tegen weersinvloeden, UV-straling en huidveroudering. De huid wordt op een ontspannen en effectieve wijze behandeld met de Mix It Oil Infusions, die zorgen voor een heerlijke, zachte geursensatie en een behandeling vol luxe, comfort en welbehagen. Ook gaan we behandelen met fruitzuren. Fruitzuren hebben een intensieve werking op de huid, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt. De krachtige fruitzuren en huidoliën meng je met alle IK Skin Perfection cosmeceuticals en zorgen direct voor resultaat.

BASIC – COMPLETE – DELUXE

fase 4 maximaal resultaat
 

Kies binnen de fase uit drie behandelmethodes:

Basic Program:

Een compacte en doelgerichte huidverbeterende behandeling van zorg en aandacht. Het Basic Program varieert per fase van 60 tot 75 minuten.

Complete Program:

Een huidverbeterende behandeling waarbij je volledig tot rust komt en optimale ontspanning zult ervaren. Inclusief welkomstritueel en Healthy Reset massage. Het Complete Program varieert per fase van 75 tot 90 minuten.

DeLuxe Program:

De ultieme ontstressende behandeling waarbij we jou laten genieten van prachtige massages en effectieve huidverbetering op gezonde wijze. Met welkomstritueel, met Healthy Reset massage, oor-, hoofdhuid- en handmassage. Het DeLuxe Program varieert per fase van 90 tot 105 minuten.