IK VITALIZE+ | Cosmeceutical PURIFYING DETOX MASK

VITALIZE+ | Cosmeceutical

PURIFYING DETOX MASK
€34.95
Intensief puur en ontgiftend kleimasker dat onzuiverheden naar de huidoppervlakte haalt. VITALIZE+ werkt sterk reinigend, is rijk aan enzymen en bevat veel heilzame mineralen. Deze natuurlijke formulering verbetert teint en textuur, regenereert en repareert beschadigde cellen en werkt acne-remmend.
Inhoud: 100ml

fase 3

IK Skin Perfection werkt volgens het unieke 4-fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en
stimuleren we de huid. De VITALIZE+ valt in fase 3. Lees meer over de 4 Fasen.

gebruik

Gelijkmatig op een goed gereinigde huid aanbrengen, 10 – 15 minuten laten inwerken en verwijderen met lauwwarm water. Gebruik het masker 2 keer per week en combineer met een Serum Infusion en 24H Crème voor een optimaal resultaat.

HUIDCONDITIE

Geschikt voor de huid met vale/vermoeide teint, vergrote poriën, onzuivere huid, acne, [acne]littekens, gedehydrateerde huid.

YES

COSMECEUTICALS & KEY INGREDIENTS

IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. Door hoge dosering actieve werkstoffen werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid dan reguliere cosmetica. De belangrijkste cosmeceuticals in de VITALIZE+ vind je hieronder.

Lees meer over cosmeceuticals.

Montmorillonite

Montmorillonite
Groene klei is een 100% natuurlijk product en werkt zeer reinigend. De klei is rijk aan enzymen en bevat veel heilzame mineralen. Het dringt diep in de poriën en is daardoor bijzonder geschikt bij een onzuivere, vette huid met puistjes en mee-eters. De klei werkt zeer verzachtend en zorgt voor een perfecte doorbloeding en vitaliteit van de huid.

Melaleuca

Melaleuca Alternifolia Leaf Oil
Tea Tree Oil werkt bacteriedodend. Tea Tree is zeer geschikt om de huid te zuiveren en te reinigen en werkt zeer verzachtend bij een geprikkelde huid en gaat roodheid tegen. De huid voelt heerlijk zacht en verzorgt aan.

NO

NO-LABEL

In onze producten gebruiken wij alleen 100% pure, organische, natuurlijke ingrediënten. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. VITALIZE+ van IK Skin Perfection bevat daarom geen van de volgende belastende stoffen.

Lees meer over het NO-label.

  • Synthetic colours
  • Parabens
  • Petrolatum & Paraffin
  • Synthetic alcohols
  • Artificial fragrances & perfumes
  • SLS / SLES
  • TEA / DEA

PH-INDICATOR
De pH-waarden in onze producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van jouw huid. Deze waarden zijn terug te vinden in de pH-indicator. Op de pagina pH-waarde lees je meer over pH en de huid.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search