Wint Silky Organic Recover Box de prestigieuze Dutch Beauty Award 2020?

Uitreiking van dé beautyprijs van Nederland op 7 september a.s.

Helpen waar het kan. Dat doen we graag. Helemaal als het gaat om het helpen van mensen met een zeer gevoelige huid, of zelfs een huid die aangetast is door chemo, bestraling of intensieve medicatie. Onze missie is om huidzorg bij kanker onder de aandacht te brengen. Hoe? Door steeds meer mensen in Nederland kennis kunnen te laten maken met de Medikal Collection en de Silky Organic Recoverbox. Want uit ervaring weten we dat als je letterlijk én figuurlijk goed in je vel zit, je zelfvertrouwen ook groeit.

Uitreiking Dutch Beauty Award op 7 september a.s.

De Silky Organic Recover box is genomineerd voor de meest felbegeerde Beautyprijs van Nederland, de Dutch Beauty Award, voorheen de Astir Award. Dit is de enige Nederlandse prijs van vakjournalisten voor de beste cosmeticaproducten van nu. Met de Silky Organic Recover box hebben we een unieke beauty giftbox in onze collectie, en dat mag heel Nederland weten!

De Silky Organic Recoverbox doet mee in twee categorieën: Cosmeceuticals en Innovatieve Beautyproduct. De uitreiking vindt online plaats voor een geselecteerd aantal personen.

Deskundige vakjury Experts of Beauty

Deze prijs wordt uitgereikt door een mooie mix van beautyjournalisten, beautybloggers en -vloggers uit de traditionele en online media, de Experts of Beauty. Zij komen ieder jaar samen om de beste beautyproducten uit Nederland te jureren voor deze prestigieuze Dutch Beauty Award. De producten worden beoordeeld op inhoud, uitstraling en prijs.

Heel spannend allemaal! We houden jullie natuurlijk op de hoogte de komende tijd!

Geef deze beautygiftbox cadeau!

Ken jij iemand die de diagnose kanker heeft gekregen of een zeer gevoelige huid heeft en die wel een hart onder de riem kan gebruiken? Geef dan de Silky Organic Recover box cadeau. Koop bij jouw dichtstbijzijnde IK Skin Perfection-instituut.

Meer informatie? Kijk op www.huidzorgbijkanker.nl

Liefs, IK Skin Perfection

Aanbevolen Blogs
Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op!