re-covering

RE-COVERING+ | Cosmeceutical

SOFT REPAIRING OIL
€32,90

Ervaar de aromatische kracht van essentiële oliën in de RE-COVERING+. Deze oliën versterken het afweersysteem van de gevoelige, droge of geprikkelde huid en verzachten, kalmeren en hydrateren de huid. De heilzame en voedende aromatische oliën zorgen voor optimale bescherming en herstel van je huid.

Inhoud: 15ml

FASE 4
IK Skin Perfection werkt volgens het unieke 4-fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. De RE-COVERING+ valt in fase 4. Lees meer over de 4 Fasen.

GEBRUIK
Breng de repairing oil iedere ochtend en/of avond aan onder uw 24H Crème of masker of mix het met je favoriete product. Schudden voor gebruik.

HUIDCONDITIE
Gevoelige, droge, geïrriteerde en geprikkelde huid, vochtarme huid.

Yes

COSMECEUTICALS & KEY INGREDIENTS

IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. Door hoge dosering actieve werkstoffen werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid dan reguliere cosmetica. De belangrijkste cosmeceuticals in de RE-COVERING+ vind je hieronder.

Lees meer over cosmeceuticals.

butyrospermum

Butyrospermum Parkii Butter
Afrikaanse Shea Butter, bevat een hoge dosering aan vetzuren en belangrijke voedingsstoffen en zorgt tevens voor hydratatie van de huid.

calendula

Calendula Offiinalis Extract
Hydratatieboost die tevens zorgt voor verstrakking van de huid, de huidstructuur verbetert en rimpels vermindert.

prunus

Prunus Amygdalus Oil
Werkt hydraterend voor de huid en is daarmee zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid. Bevat vitamine A, B1, B6 en E.

No

NO-LABEL

In onze producten gebruiken wij alleen 100% pure, organische, natuurlijke ingrediënten. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. RE-COVERING+ van IK Skin Perfection bevat daarom geen van de volgende belastende stoffen.

Lees meer over het NO-label.

list-item

Synthetic colours

list-item

Parabens

list-item

Petrolatum & Paraffin

list-item

Synthetic alcohols

list-item

Artificial fragrances & perfumes

list-item

SLS / SLES

list-item

TEA / DEA

PH-INDICATOR
De pH-waarden in onze producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van jouw huid. Deze waarden zijn terug te vinden in de pH-indicator. Op de pagina pH-waarde lees je meer over pH en de huid.

ph-re-covering
Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op!