IK Medikal

 

Silky Organic Recover Box by IK Medikal

GUN JIJ JEZELF – OF IEMAND DIE JE LIEF HEBT - EEN MOMENT VAN GELUK?

Ken je iemand uit jouw omgeving die de diagnose kanker heeft gekregen of ben je zelf getroffen door deze vreselijke ziekte? Of ben of ken jij iemand met een extreem gevoelige huid, met extreme jeuk, eczeem of psoriasis en wil jij of diegene dat heel graag onder controle hebben en houden? Geef jezelf – of een ander - dan een bijzonder cadeau. De Silky Organic Recover Box; een prachtig vormgegeven giftbox met eerlijke en natuurlijke beautyproducten die ook voor de meest zwaarbelaste en extreem gevoelige huid veilig gebruikt kunnen worden. Gun je zelf – of die ander- weer een momentje van geluk! Hieronder lees je meer over onze missie en de Silky Organic Recover Box.Onze Silky Organic Recover Box is in april door de vakjury uitgeroepen tot Professional Beauty Product of the Year 2019; dé award in de professionele branche voor cosmeticamerken en heeft in 2020 de derde prijs in ontvangst mogen nemen in de categorie ‘cosmeceuticals’ bij de Dutch Beauty Award. Dit is dé beautyprijs van Nederland, uitgereikt door een in cosmetica gespecialiseerde vakjury van beautyjournalisten, beautybloggers en -vloggers.

Lees meer over huidzorg bij kanker

Lees meer over huidzorg bij huidaandoeningen 
 

 

AWARD-WINNING MEDIKAL REFLEX TREATMENT

De Medikal Reflex Treatment van IK Skin Perfection is winnaar van de Dutch Beauty Award 2021-2022 in de categorie salonbehandeling. Hier zijn we ontzettend trots op. Want een gezonde huid geeft weer zelfvertrouwen en dat gevoel gunnen we iedereen.

Kanker treft helaas een grote groep mensen: 1 op de 3 krijgt er mee te maken. Voor deze mensen kunnen IK Skin Perfection en de salons die werken met IK Medikal veel betekenen. De Medikal Reflex Treatment biedt veilige huidzorg, huidcomfort en lichamelijke ontspanning wanneer iemand huidproblemen ervaart door medicatie of door een intensief medisch behandeltraject bij kanker.

“Op die dag, na mijn schoonheidsbehandeling, ging voor mij de zon weer even schijnen.”

Wil jij ook ervaren wat de Medikal Reflex Treatment voor jou of voor een dierbare kan betekenen? Neem dan contact op met een IK Medikal salon bij jou in de buurt.

Salon vinden
Medikal Reflex Treatment -Dutch Beauty Award 2021-2022
 

Wist je dat?

Waarschijnlijk heb je je niet gerealiseerd dat mensen tijdens ziekte een probleem ervaren met hun huid. Je bent niet de enige. Wij vinden dat ‘huidzorg bij kanker’ een onderwerp is dat tot nu toe niet de aandacht heeft gekregen die het nodig heeft.

Wist je dat de Medical Collection van IK Skin Perfection het juiste Nederlandse product is dat
speciaal ontwikkeld is voor de behandeling bij chemo, bestraling en intensieve medicatie?
 

MIJN PERSOONLIJKE MISSIE

“Als jouw huid niet meer doet wat jij haar toewenst en iedere aanraking kwetsbaar aanvoelt, dan doet dit wat met je zelfvertrouwen.”‘Met mijn kennis en liefde voor de huid met een probleem, wil ik mensen graag een oplossing bieden. Een aantal jaren geleden was mijn chronische ziekte de aanleiding om een hoogwaardige productcollectie te ontwikkelen voor de zwaarbelaste huid. Want ook mijn huid werd door het gebruik van medicijnen extreem gevoelig, kwetsbaar en geïrriteerd. Het werd mijn persoonlijke missie om een collectie te ontwikkelen die geschikt is voor mannen en vrouwen die chemotherapie of bestraling ondergaan of intensieve medicatie gebruiken en deze producten zorgeloos kunnen gebruiken. Met de kennis van het laboratorium, ziekenhuizen en andere (huid)specialisten hebben we -vanuit een gezamenlijk liefde voor de mens en passie voor de huid- gekeken hoe we een product kunnen ontwikkelen dat geen neveneffect op de huid heeft en dat gebruikt kan worden voor, tijdens en na de verschillende intensieve behandelingen. Ik ben enorm trots en dankbaar dat we de producten uit de Medical Collection van IK Skin Perfection hebben kunnen ontwikkelen voor de meest kwetsbare en gevoelige huiden. Ze herstellen de pH-waarde van de huid, brengen de huidflora weer in balans, voorkomen uitdroging en irritatie en geven bacteriën geen kans. Dit geeft je weer zelfvertrouwen en dat gevoel gun ik iedereen.’
Wist je dat?

Petra Sanderman,
Founder & CEO

 

Wist je dat?

ONTDEK DÉ MEDICAL GIFTBOX!

Wat geef je aan iemand die de diagnose kanker heeft gekregen of al langere tijd ziek is? Je wilt een cadeau geven dat ertoe doet, dat iemand raakt. Een duurzaam en zinvol geschenk waarbij de ontvanger centraal staat. De Silky Organic Recover Box is prachtig vormgegeven en bevat producten die veilig en zorgeloos cadeau gegeven kunnen worden. De giftbox is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. Door het geven van de giftbox aan een ander, geef je de ander een stukje zelfvertrouwen terug. Dat bijzondere gevoel kan jij aanbieden in jouw instituut of geven aan jezelf of iemand die er voor jou toe doet.

Shop nu
 

WELKE PRODUCTEN VIND JE IN DE SILKY ORGANIC RECOVER BOX?
 1. EXCM Cream+
  EXCM Cream+
  € 39,95
 2. EXCM SERUM+
  EXCM Serum+
  € 44,95
 3. DE-ITCHY+
  DE-ITCHY+
  € 59,00
 4. RECOVER+
  RECOVER+
  € 56,95
 

Ontdek de hele Medikal collectie