IK Medikal

 

Silky Organic Recover Box by IK Medikal

Medikal Collectie

GUN JIJ JEZELF – OF IEMAND DIE JE LIEF HEBT - EEN MOMENT VAN GELUK?

Ken jij iemand uit jouw omgeving die de diagnose kanker heeft gekregen of ben je zelf getroffen door deze ziekte? Of wil jij jouw extreem gevoelige huid met jeuk, eczeem of psoriasis onder controle houden? Geef jezelf – of een ander- dan een bijzonder cadeau. De veilige, eerlijke en natuurlijke huidverzorgingsproducten uit de Award-winning Medikal collectie zijn er speciaal voor de meest zwaarbelaste en extreem gevoelige huid. Gun jezelf, of een ander, weer een momentje van geluk!

In 2019 is de Silky Organic Recover Box uitgeroepen tot Professional Beauty Product of the Year, dé award in de professionele branche voor cosmeticamerken. In 2020 hebben we de derde prijs in ontvangst mogen nemen in de categorie ‘cosmeceuticals’ bij de Dutch Beauty Award. Dit is dé beautyprijs van Nederland. De Silky Organic Recover Box is niet meer opgenomen in ons assortiment, maar de producten uit de box zijn wel verkrijgbaar. Welke producten vind je in de Silky Organic Recover Box? De SILK+, een milde reiniging voor dagelijks gebruik. De RECOVER+ kalmerende en herstellende 24H crème. De DE-ITCHY+ beschermende en herstellende huidolie. De LIP+ milde en verzorgende vegan lipbalm.

Lees meer over huidzorg bij kanker

Lees meer over huidzorg bij huidaandoeningen 
 

 

AWARD-WINNING MEDIKAL REFLEX TREATMENT

De Medikal Reflex Treatment van IK Skin Perfection is winnaar van de Dutch Beauty Award 2021-2022 in de categorie salonbehandeling. Hier zijn we ontzettend trots op. Want een gezonde huid geeft weer zelfvertrouwen en dat gevoel gunnen we iedereen.

Kanker treft helaas een grote groep mensen: 1 op de 3 krijgt er mee te maken. Voor deze mensen kunnen IK Skin Perfection en de salons die werken met IK Medikal veel betekenen. De Medikal Reflex Treatment biedt veilige huidzorg, huidcomfort en lichamelijke ontspanning wanneer iemand huidproblemen ervaart door medicatie of door een intensief medisch behandeltraject bij kanker.

“Op die dag, na mijn schoonheidsbehandeling, ging voor mij de zon weer even schijnen.”

Wil jij ook ervaren wat de Medikal Reflex Treatment voor jou of voor een dierbare kan betekenen? Neem dan contact op met een IK Medikal salon bij jou in de buurt.

Salon vinden
Medikal Reflex Treatment -Dutch Beauty Award 2021-2022
 

Wist je dat?

Waarschijnlijk heb je je niet gerealiseerd dat mensen tijdens ziekte een probleem ervaren met hun huid. Je bent niet de enige. Wij vinden dat ‘huidzorg bij kanker’ een onderwerp is dat tot nu toe niet de aandacht heeft gekregen die het nodig heeft.

Wist je dat de Medikal Collection van IK Skin Perfection het juiste Nederlandse product is dat
speciaal ontwikkeld is voor de behandeling bij chemo, bestraling en intensieve medicatie?
 

MIJN PERSOONLIJKE MISSIE

“Als jouw huid niet meer doet wat jij haar toewenst en iedere aanraking kwetsbaar aanvoelt, dan doet dit wat met je zelfvertrouwen.”‘Met mijn kennis en liefde voor de huid met een probleem, wil ik mensen graag een oplossing bieden. Een aantal jaren geleden was mijn chronische ziekte de aanleiding om een hoogwaardige productcollectie te ontwikkelen voor de zwaarbelaste huid. Want ook mijn huid werd door het gebruik van medicijnen extreem gevoelig, kwetsbaar en geïrriteerd. Het werd mijn persoonlijke missie om een collectie te ontwikkelen die geschikt is voor mannen en vrouwen die chemotherapie of bestraling ondergaan of intensieve medicatie gebruiken en deze producten zorgeloos kunnen gebruiken. Met de kennis van het laboratorium, ziekenhuizen en andere (huid)specialisten hebben we -vanuit een gezamenlijk liefde voor de mens en passie voor de huid- gekeken hoe we een product kunnen ontwikkelen dat geen neveneffect op de huid heeft en dat gebruikt kan worden voor, tijdens en na de verschillende intensieve behandelingen. Ik ben enorm trots en dankbaar dat we de producten uit de Medikal Collection van IK Skin Perfection hebben kunnen ontwikkelen voor de meest kwetsbare en gevoelige huiden. Ze herstellen de pH-waarde van de huid, brengen de huidflora weer in balans, voorkomen uitdroging en irritatie en geven bacteriën geen kans. Dit geeft je weer zelfvertrouwen en dat gevoel gun ik iedereen.’
Wist je dat?

Petra Sanderman,
Founder & CEO

 

Wist je dat?

ONTDEK DÉ MEDIKAL COLLECTIE

Wat geef je aan iemand die de diagnose kanker heeft gekregen of al – langere – tijd ziek is? Je wilt een cadeau geven dat ertoe doet, dat iemand raakt en helpt waar het kan. Een duurzaam en zinvol geschenk waarbij de ontvanger van het cadeau centraal staat. De producten uit de Award-winning Medikal collectie zijn prachtig vormgegeven en zijn veilig en zorgeloos te gebruiken bij chemotherapie, bestraling of intensieve medicatie. Een gezonde huid geeft weer zelfvertrouwen, dat gevoel gunnen wij iedereen. Wie gun jij een gezonde huid?

Shop nu
 

WELKE PRODUCTEN VIND JE IN DE SILKY ORGANIC RECOVER BOX?
 1. NAIL BLUSH
  NAIL BLUSH
  € 10,41
 2. IK medical kit
  MEDIKAL  KIT
  € 107,94
 3. DE-ITCHY+
  DE-ITCHY+
  € 62,94
 4. SILK+
  SILK+
  € 36,95
 

 

Ontdek de hele Medikal collectie