Ik Skin Perfection Medikal Oktober Borstkankermaand

IK HELPT WAAR HET KAN

Huidzorg
bij kanker

Er zo goed en gezond mogelijk uitzien, dat is wat je wilt als je chemo, bestraling of intensieve medicatie ondergaat.

Ontdek de Ik Medikal collectie
 

Onze producten zijn ontwikkeld
voor de meest kwetsbare en gevoelige huid.

Tijdens en na het ondergaan van chemo, bestraling of intensieve medicatie ervaart de huid ook de neveneffecten van het behandeltraject. De Medikal producten herstellen de pH-waarde van de huid, brengen de huidflora weer in balans, voorkomen uitdroging, irritatie en geven slechte bacteriën geen kans.

Een gezonde huid geeft weer zelfvertrouwen en dat gevoel gunnen we iedereen.

 
Medikal Reflex Treatment -Dutch Beauty Award 2021-2022

AWARD-WINNING MEDIKAL REFLEX TREATMENT

De Medikal Reflex Treatment van IK Skin Perfection is winnaar van de Dutch Beauty Award 2021-2022 in de categorie salonbehandeling. Hier zijn we ontzettend trots op. Want een gezonde huid geeft weer zelfvertrouwen en dat gevoel gunnen we iedereen.

Kanker treft helaas een grote groep mensen: 1 op de 3 krijgt er mee te maken. Voor deze mensen kunnen IK Skin Perfection en de salons die werken met IK Medikal veel betekenen. De Medikal Reflex Treatment biedt veilige huidzorg, huidcomfort en lichamelijke ontspanning wanneer iemand huidproblemen ervaart door medicatie of door een intensief medisch behandeltraject bij kanker.

“Op die dag, na mijn schoonheidsbehandeling, ging voor mij de zon weer even schijnen.”

Wil jij ook ervaren wat de Medikal Reflex Treatment voor jou of voor een dierbare kan betekenen? Neem dan contact op met een IK Medikal salon bij jou in de buurt.

Salon vinden

GEEF EEN DIERBARE EEN BIJZONDER CADEAU

Veilige skincare is van groot belang en zal ervoor zorgen dat je huid kalmeert en wordt beschermd. Onze producten zijn veilig te gebruiken, bevatten geen ingrediënten die op straling of medicatie reageren en bevatten geen huidbelastende of hormoonontregelende stoffen. De huidverzorgende producten uit de Medikal collectie van IK Skin Perfection zijn speciaal ontwikkeld voor de meest kwetsbare en gevoelige huid.

 

Geef een bijzonder cadeau met onze Award-winning Medikal producten. Een gezonde huid geeft weer zelfvertrouwen en dat gevoel gunnen wij iedereen. Wie gun jij een gezonde huid?

Shop hier

Award winning - Silky Recover Box - IK Medikal
 

No label - cosmeceuticals IK Medikal

Onze producten zijn veilig te gebruiken tijdens chemotherapie en bestraling

Alle producten zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen huidbelastende stoffen als parabenen, sulfaten, minerale oliën, geur- en kleurstoffen.

Onze producten bevatten geen ingrediënten die op straling van bijvoorbeeld radiotherapie reageren. Denk bijvoorbeeld aan metalen – bijvoorbeeld zink – of hormoonontregelende stoffen als fyto-oestrogenen uit bijvoorbeeld aloë vera. Ook hebben wij gekozen voor een xeno-oestrogenen vrije verpakking (BPA-vrije verpakking). Wij kiezen bewust om deze specifieke stoffen in de huidverzorging te vermijden, omdat ze de behandeling kunnen verstoren of de huid kunnen beschadigen.

•Zonder huidbelastende of hormoonontregelende stoffen
• Groene cosmeceuticals - huidvriendelijke en veilige ingrediënten
• BPA-vrije verpakkingen (xeno-oestrogeen vrij)

Bekijk alle producten
 


"Door de kalmerende effecten van IK Medikal doet je huid weer wat je ervan verwacht. Jij zit weer lekker in je vel en kunt zelfverzekerd over straat! Daar doen we het voor."

 

Jij verdient het om zelfverzekerd over straat te kunnen

IK Medikal helpt om de barrièrefunctie en je huidflora te herstellen en dus je huid weer zo gezond mogelijk te maken. Onze producten kunnen zonder zorgen worden gebruikt en helpen je zelfvertrouwen terug te winnen.

Lees meer over Medikal

Huidflora herstel met IK Medikal

Zussen
Chantal en Rachèl

Zij kreeg borstkanker, haar zus werkt met Ik Skin Perfection. Chantal en Rachèl praten over de impact van een ziekteproces en de Medikal collection.

Lees hun ervaring

De zussen Chantal en Rachel over borstkanker en huidverzorging


Speciale vragen over je huid of ervaar je graag de Medikal Reflex gezichtsbehandeling?

Onze Medikal specialisten helpen je graag verder met een onderbouwd persoonlijk advies of een op maat gemaakt plan.

Vind jouw salon