Welke skincare past bij mij?

Ontdek jouw ideale Dagelijkse Skincare Routine met IK Skin Perfection

Een stralende huid begint met de juiste dagelijkse skincare routine, aangepast aan de behoeften van jouw huidwens/huidprobleem. IK Skin Perfection biedt een breed scala aan dagelijkse skin solution sets om aan deze behoeften te voldoen. In deze test zullen we aan de hand van een aantal vragen je helpen om te ontdekken welke set het beste bij jou past. Als je hieronder verder leest, zie je dat we elke set die we aanbieden kort uitleggen, om je zo goed mogelijk op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Daily Pre-aging Skin Solution Serum Set

Voor wie: Deze set is ideaal voor degenen die de tekenen van veroudering willen tegengaan. Denk aan fijne lijntjes of een verminderde elasticiteit.
Inhoud: De set bevat krachtige serums die de huid verstevigen, hydrateren en de teint verbeteren.


Daily Aging Skin Solution Serum Set

Voor wie: Speciaal ontwikkeld voor degenen die al te maken hebben met zichtbare tekenen van veroudering. Met deze producten heb je de perfecte basis om jouw huid doeltreffend te verzorgen en huidveroudering te voorkomen of vertragen.
Inhoud: Deze set bevat geavanceerde serums om rimpels en fijne lijntjes te verminderen en de huidtextuur te verbeteren. Stimuleer de aanmaak van collageen en elastine met deze dagelijkse set.


Daily Pre-aging Skin Solution Oil Set

Voor wie: Ideaal voor mensen die de voorkeur geven aan olieachtige producten om vroegtijdige veroudering tegen te gaan. Ga huidveroudering tegen en voorkom het slapper worden van de huid en zichtbaarheid van fijne lijntjes!
Inhoud: De set bevat natuurlijke oliën die de huid voeden, hydrateren en beschermen tegen vrije radicalen.


Daily Acne Skin Solution Set

Voor wie: Ontworpen voor degenen die kampen met acne, puistjes, onzuiverheden of een vette en glimmende huid!
Inhoud: Deze set bevat producten die acne bestrijden, poriën reinigen en de huid kalmeren.


Daily Rosacea Skin Solution Set

Voor wie: Speciaal samengesteld voor mensen met rosacea, een ongemak die roodheid en gevoeligheid veroorzaakt. Verzorg, verzacht en bescherm de kwetsbare, jeukende en gevoelige rosacea huid optimaal met deze set.
Inhoud: De set bevat milde producten die roodheid verminderen, de huid kalmeren en de huidbarrière herstellen. De basis die jouw huid nodig heeft om jeuk, droogheid of roodheid te verminderen, comfort te bieden en jouw huid weer zacht en verzorgd aan te laten voelen.

Daily Sensitive Skin Solution Set

Voor wie: Perfect voor mensen met een gevoelige huid die snel geïrriteerd raakt.
Inhoud: Deze set bevat zachte producten die de huid kalmeren, hydrateren en beschermen tegen irritatie. Geschikt voor een (extreem) gevoelige, gestreste, droge of geïrriteerde huid!

Daily Aging Skin Solution Oil Set

Voor wie: Deze set is speciaal ontwikkeld voor huidproblemen die medische aandacht vereisen, zoals bij een medisch aangetaste, (extreem) gevoelige, gestreste, droge of geïrriteerde huid.
Inhoud: De set bevat verzorgingsproducten om specifieke huidproblemen aan te pakken.

Daily Medikal Affected Skin Solution Set

Voor wie: Deze set is speciaal ontwikkeld voor huidproblemen die medische aandacht vereisen, zoals bij een medisch aangetaste, (extreem) gevoelige, gestreste, droge of geïrriteerde huid.
Inhoud: De set bevat klinisch geteste producten om een aangetaste huid door medicatie aan te pakken..

Bepaal nu jouw ideale dagelijkse skincare routine door te bepalen welke huidproblemen/huidwens je wilt aanpakken. Met de Daily Skin Solution Sets van IK Skin Perfection ben je op weg naar een gezonde, stralende huid die er op zijn best uitziet en aanvoelt. Kies zorgvuldig en geniet van de voordelen van doelgerichte skincare!