vier fasen behandeling

 

IK Salonbehandelingen

Reset & Repair

Microbioom balancing is een uniek behandelprogramma dat de huid gegarandeerd verbetert. Uitgangspunt van dit programma is een gebalanceerd microbioom, ofwel een gezonde huidflora, waarbij we de huid resetten en herstellen door producten met de juiste pH-waarde en pre- en probiotica.

Renewed Effects

Heeft de huid haar gezonde balans hervonden, dan pakken we met het gelijktijdig combineren van specifieke serums (serum layering), huidproblemen en huidwensen daadkrachtig en doelgericht aan. De werkstoffen uit de verschillende IK serums werken in volledige harmonie met elkaar samen en vullen elkaar op de meest optimale manier aan. Het effect dat deze combinatie van actieve ingrediënten op de huid heeft is indrukwekkend!

Maximum Effects

Voor het behouden van de perfecte huidconditie en blijvende huidverbetering maken we gebruik van fruitzuren en huidoliën. De krachtige fruitzuren en huidoliën zijn te mengen met alle IK Skin Perfection producten en zorgen voor direct én blijvend resultaat. Een goede 24 h creme biedt de huid extra comfort en met een hydraterende SPF bescherm je haar tegen schadelijke UV-straling en huidveroudering.Huidproblemen & huidaandoeningen

IK Skin Perfection biedt intensieve probleemoplossende behandelingen, die helemaal zijn afgestemd op de behandeling van specifieke huidproblemen of huidaandoeningen. Heb je last van acne, rimpels, eczeem, rode huid (rosacea/couperose) of pigmentvlekken? Voor ieder huidprobleem heeft IK een passende behandeling om tot maximale huidverbetering te komen. DIT ZIJN DE 4 IK POWER TREATMENTS:

IK Skin & Age

IK Skin & Acne

IK Skin & Redness

IK Skin & Bindweefsel

 

fase 2 conditioneren en repair

RESETTEN VAN DE HUID

De behandelmethode start met het resetten van de huid. Voor een maximale verbetering dient de huid altijd teruggebracht te worden naar haar natuurlijke conditie met een evenwichtig huidmicrobioom en gezonde huidflora.

 

Tijdens de eerste fase wordt er veel aandacht besteed aan de huidanalyse en zorgt de combinatie van de milde maar effectieve behandeling en het volledig op huidindicatie afgestemde thuisverzorgingsprogramma ervoor dat de huid in balans wordt gebracht en dat het immuunsysteem van de huid hersteld wordt.

 

In deze fase van reset & repair wordt gewerkt met een intensieve reiniging van de huid en met de pre- en probiotica producten ondersteunen en helpen we het belangrijke ecosysteem van het microbioom van de huid in balans te houden. Op deze manier leggen we een goede basis om verder te werken aan je huidwensen en/of huidproblemen.

 

Fase 2: Repair

RENEWED EFFECTS

In deze fase zal structurele huidverbetering plaatsvinden. De reiniging van de huid wordt uitgebreid met het BAMBOO DETOX MASK+. De huid wordt intensief behandeld met de unieke serums van de 1, 2, 3… Serum Layering Routine, waardoor maximaal huidresultaat kan worden bereikt. De hoogwaardige formules in de serums zijn erop gericht om specifieke wensen te behandelen of problemen zoals pigmentvlekken, huidveroudering, couperose en acne te verhelpen of te verminderen. Tijdens deze fase verbetert de huidkwaliteit zichtbaar, verminderen huidproblemen en ontstaat een zijdezachte en intensief verzorgde huid!

 

Fase 3: Renewed Effects
 

MAXIMUM RESULTS


De laatste fase is erop gericht de perfecte huidconditie te behouden en de huid op de juiste manier te beschermen tegen schadelijke invloeden, UV-straling en huidveroudering. De huid wordt op een ontspannen en effectieve wijze behandeld met de Mix It Oil Infusions, die zorgen voor een heerlijke, zachte geursensatie en een behandeling vol luxe, comfort en welbehagen. Ook gaan we behandelen met fruitzuren. Fruitzuren hebben een intensieve werking op de huid, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt. De krachtige fruitzuren en huidoliën meng je met alle IK Skin Perfection cosmeceuticals en zorgen direct voor resultaat. Afsluitend biedt een goede 24h crème de huid extra comfort en met een hydraterende SPF bescherm je jouw huid tegen schadelijke UV-straling en huidveroudering.

 

Kies binnen de fase uit drie behandelmethodes:

Basic Program:

Een compacte en doelgerichte huidverbeterende behandeling van zorg en aandacht. Het Basic Program varieert per fase van 60 tot 75 minuten.

Complete Program:

Een huidverbeterende behandeling waarbij je volledig tot rust komt en optimale ontspanning zult ervaren. Inclusief welkomstritueel en Healthy Reset massage. Het Complete Program varieert per fase van 75 tot 90 minuten.

Deluxe Program:

De ultieme ontstressende behandeling waarbij we jou laten genieten van prachtige massages en effectieve huidverbetering op gezonde wijze. Met welkomstritueel, met Healthy Reset massage, oor-, hoofdhuid- en handmassage. Het DeLuxe Program varieert per fase van 90 tot 105 minuten.