LET NATURE BE YOUR MEDICINE

EEN MOOIERE TOEKOMST VOOR IEDEREEN

Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde en bescherming voor de huid én de natuur centraal. Pure Power, Truly Natural! Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en flora van de huid is ons uitgangspunt. De IK Skin Perfection producten hebben een specifieke pH-waarde die is afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Stap voor stap brengen we de huid in perfecte conditie en werken we aan maximale huidverbetering. Onze producten zijn geschikt voor alle huidcondities en in het bijzonder voor de gevoelige, door medicatie of behandeling aangedane huid. Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid werken we alleen met 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals, die geselecteerd zijn om hun doeltreffende werking en resultaat voor de huid . Onze producten ontwikkelen we volgens het NO-label en dat betekent dat ze geen huidonvriendelijke stoffen bevatten.

Hoe word IK IK

Hoe word je een IK Skin Perfection Salon?

Wanneer je voor IK Skin Perfection kiest, mag jij het beste van ons verwachten. Ontdek het plezier van werken met een compleet Nederlands huidverbeteringsmerk, dat ondersteuning, kennis en resultaat biedt op een ongekende manier. Samen met jou wil IK Skin Perfection jouw salon succesvol maken.

Wij bieden jou: 

  • Professionele ondersteuning
  • Compleet opleidingsprogramma
  • Breed scala aan behandelingen
  • Uitgebreide marketingondersteuning
  • Innovatief ondernemerschap
  • Trendy salon aankleding
  • Unieke voedingsfilosofie

 

Alles met de doelstelling om te inspireren, te motiveren en te stimuleren en samen het maximale te bereiken!

Maak het verschil!

Wilt jij starten met IK Skin Perfection? Ons team van professionals begeleidt jou naar een succesvolle start en doorgroei! Zo word jij een echte huidprofessional voor jouw klanten. Samen met jou streven wij naar het perfecte partnerschap en een succesvolle onderneming.

Vul bijgaand formulier in, dan we nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op voor een oriënterend gesprek.

Vul formulier in Meer informatie