IK Skin Perfection: voor de professionele schoonheidssalon

Maak kennis met IK Skin Perfection

Maak kennis met IK Skin Perfection!

Ontdek wat wij kunnen betekenen voor jouw salon.

Helpen waar het kan. Dat is de missie van IK Skin Perfection. Met respect voor en het inzetten van de kracht van de natuur wil IK Skin Perfection helpen waar het kan en daarmee onderdeel worden van het dagelijkse skincare ritueel van de bewuste mens met een huidvraag en huidklacht of huidwens, die kiest voor puur, duurzaam, gezond, veiligheid, eerlijkheid en openheid. IK Skin Perfection maakt bewuste keuzes in de combinatie van product, behandeling en voeding voor het bereiken van een doeltreffend huidresultaat, waardoor je weer zelfverzekerd in de spiegel kan kijken.

Hoe word ik een IK salon

Is dit ook waar jij voor staat?

Wij kunnen niet wachten om kennis te maken!

Wanneer je voor IK Skin Perfection kiest, mag jij het beste van ons verwachten. Ontdek het plezier van werken met een compleet Nederlands huidverbeteringsmerk, dat ondersteuning, kennis en resultaat biedt op een ongekende manier. Samen met jou wil IK Skin Perfection jouw salon succesvol maken.

Zet jij de stap naar een mooi partnerschap? 

• Onze Academy biedt een compleet opleidingsprogramma aan met verschillende specialisaties.

• Onze accountmanagers staan voor jou klaar voor professionele ondersteuning en innovatief ondernemerschap.

• Verras jouw klanten met de brede keuzes aan salonbehandelingen, ieder seizoen.

• Creëer een oase van rust in jouw salon met ons in-salon totaalconcept.

• Wij inspireren jou met kwalitatieve promoties en campagnes voor duurzaam huidresultaat, support- en marketingtools.


Ja, ik wil kennis maken!

 

Waarom werken met IK Skin Perfection in jouw salon?

Wij geloven in de schoonheid van iedereen. Onze missie is om natuurlijke schoonheid te versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. Wij willen ons steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur en wij maken bewuste keuzes. Wij brengen de huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals – die diep doorwerken in de huid en ontwikkeld zijn volgens het NO-label – zonder huidonvriendelijke stoffen.


• Doeltreffend huidresultaat en zichtbare huidverbetering, ons uitgangspunt is een gebalanceerd microbioom.

• 90% tot 100% natuurlijke ingrediënten.

• Wij zeggen bewust nee tegen huidonvriendelijke stoffen: NO-label 0% huidonvriendelijk.

• pH-waarde van de huid als basis én uitgangspunt voor een gezonde huid.

Waarom werken met IK Skin Perfection
 

Wij kunnen niet wachten om kennis te maken!Wil jij werken met IK Skin Perfection

Maak kennis met IK Skin Perfection!
Wil jij meer ontdekken over IK Skin Perfection en wat dit kan betekenen voor jouw salon? Laat jouw gegevens achter en wij nemen snel contact met jou op!
 
Op welke dag(en) kunnen wij het beste contact met jou opnemen?*
 
In welk dagdeel komt dit het beste voor jou uit?*
 
Ik ben bij IK Skin Perfection terecht gekomen via...*
 
Ik wil graag met jullie in contact komen via...*
 
Privacyverklaring en Algemene voorwaarden*
 
Nieuwsbrief toestemming*
 

Samen groeien!

Als IK Huidspecialist biedt jij resultaatgerichte en doeltreffende oplossingen bij iedere huidvraag, huidwens of huidprobleem.
Je leert bij ons werken met het unieke 4-Fasen Resetprogramma en het Peel System. Wij begeleiden jou in onze Academy met trainingen en opleidingen.
Loop jij ook rond met één of meerdere van onderstaande vragen in jouw hoofd? Dan is IK Skin Perfection voor jou dé juiste partner om hierover te sparren!

 

 

GROEIT JOUW HUIDINSTITUUT NIET ZO SNEL ALS JE ZOU WILLEN?

HELDER DOEL VOOR OGEN?

HEB JE VOLDOENDE KENNIS?

OPTIMAAL GEBRUIK VAN MARKETINGKANALEN?

HAAL JIJ HET MAXIMALE UIT JE KLANT?

HEB JE EEN ONDERBOUWD JAARPLAN?

SPREEK JE DE JUISTE DOELGROEP AAN?

VOLDOENDE ONDERSTEUNING VAN JE LEVERANCIER?

 

*Veel huidinstituten zitten met deze vragen en onzekerheden: je bent niet alleen. En wij zijn hier om jou te helpen!

 

 

reviews

Tijdens de training IK Skin & Acne leer je alle ins & outs over de producten en hoe je dit het beste kan toepassen tijdens een behandeling. Ik ga vol zelfvertrouwen aan de slag met de juiste kennis en raad deze training zeker aan

 

Laura, Salon de Nor

De trainster Anke deed het super goed en ze legt alles fijn uit. Tijdens de IK Serumtraining heb ik veel geleerd over de nieuwe behandeling, een echte aanwinst voor onze salon. De massagetechniek is ook verrassend, die kende ik nog niet.

 

Danielle, Mooi Puur Deurne

 

Vereist opleidingsniveau om te kunnen starten met
IK Skin Perfection

Het merk IK Skin Perfection bestaat uit een range aan producten en behandelingen die uitsluitend worden verstrekt aan huidspecialisten met een opleidingsniveau van minimaal MBO 3 Schoonheidsspecialist. Een gedegen basiskennis van de huid is vereist om te kunnen starten met IK Skin Perfection. De reden hiervoor is omdat de producten van IK Skin Perfection hoge percentages actieve werkstoffen bevatten, speciaal geselecteerd op basis van hun specifieke werking en resultaat voor de huid. Deze 100% natuurlijke actieve ingrediënten – groene cosmeceuticals - zijn in staat dieper de huid binnen te dringen, om een breed scala aan huidproblemen en huidaandoeningen in de basis aan te pakken. Deze cosmeceuticals zijn zo actief, dat wanneer een product op een verkeerd huidtype of huidconditie wordt toegepast, ook een nadelig effect kan geven. Vandaar dat een goede kennis van de huid een absolute must is.

 

 

Duurzaamheid &
IK Skin Perfection

‘De natuurlijke hersteller voor jouw huid’

IK Skin Perfection is ontwikkeld vanuit de missie: een gezonde huid voor iedereen! Met respect voor en het inzetten van de kracht van de natuur wil IK Skin Perfection helpen waar het kan om iedereen een gezonde huid te geven én ons steentje bij te dragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur. Hiervoor maken wij bewuste keuzes. Wij brengen de huid terug naar haar gezonde basis met 100% natuurlijke actieve ingrediënten – groene cosmeceuticals – ontwikkelt volgens het NO-label. Wij streven om steeds duurzamer te worden, van de ingrediënten tot verpakkingen en het productieproces. Op dit moment zijn al een groot deel van onze producten vegan. Onze producten zijn 100% microbead-vrij! Wij kiezen daarnaast bewust voor RSC (Resistence Covering Safety) glas en airless verpakkingen, hierdoor zijn minder conserveringsmiddelen nodig. Uiteraard kan dit glas gerecycled worden via de glasbak. Onze verpakkingen zijn in 2017 genomineerd voor de European Carton Excellence Award in de categorie ‘Beste verpakkingen’, Europa’s meest prestigieuze prijs voor kartonverpakking. Wij kiezen ook bewust voor BPA-vrije verpakkingen. Kies jij ook bewust voor duurzaamheid? Dan is IK Skin Perfection dé perfecte samenwerkingspartner!