Maak kennis met IK Skin Perfection

 

MOOI OUD WORDEN? MAAK NU KENNIS
MET IK SKIN PERFECTION!

Jouw huid is uniek! IK Skin Perfection is er voor ieder huidtype, jong, oud, man, vrouw en ook voor huidaandoeningen zoals acne, rosacea, pigmentaties en eczeem huiden. Ieder huidtype vereist een bepaalde aanpak om tot maximale huidverbetering te komen. De ene huid heeft behoefte aan vocht terwijl de andere gekalmeerd moet worden. Welk huidtype heb jij? We laten je de veel voorkomende huidtypes zien met hun kenmerken en geven aan welke producten binnen IK Skin Perfection geschikt zijn voor dit huidtype. Iedere huid is uniek, dus wil je advies op maat voor jouw unieke huid? Ga dan naar jouw dichtstbijzijnde IK specialist!

 

IK Skin Perfection Reset Skincare Box

ERVAAR DE KRACHT VAN DE IK SKIN PERFECTION
RESET SKINCARE BOX!

Met de IK-producten thuis, de behandeling in de salon én niet te vergeten gezonde voeding, behalen we samen het beste resultaat.
Ervaar op een ontspannen manier hoe we de huid voor jou kunnen laten werken. Het resultaat: doeltreffende huidverbetering.

1. Boek nu een kennismakingsbehandeling RESET YOUR SKIN...
Het beste resultaat om jouw huidwens of huidprobleem aan te pakken bereik je thuis én in de IK Skin Perfection Salon. Jouw IK Huidspecialist helpt jou met professionele huidbehandelingen om je huid eens in de 6 weken een extra boost te geven.
Zo wordt jouw huidwens of -probleem op de meest effectieve wijze aangepakt.

2. ... je ontvangt gratis de basis van je thuisverzorging: een goede 24H creme...
Een goede 24H crème, afgestemd op jouw huidtype, voor thuis is de basis. Jouw IK huidspecialist kan je hierin adviseren.

3. ... en je ontvangt de Reset Skincare Box gratis!
Alle producten die je nodig hebt om je huid terug te laten keren naar haar natuurlijke basis zitten in deze box! De Reset Skincare Box bevat een reiniging (SILK+), een dieptereiniging (SCRUB+) een serum (HYALURON+) en een gezichtsmasker (DOUBLE+)

Te mooi om waar te zijn? We gaan graag de uitdaging aan en ervaar zelf wat IK Skin Perfection voor jouw huid kan doen!VIND JOUW SALON