Maak kennis met IK Skin Perfection

 

EEN GEZONDE HUID VOOR IEDEREEN

MAAK NU KENNIS MET IK SKIN PERFECTION

Jouw huid is uniek! IK Skin Perfection is er voor ieder huidtype, jong, oud, man, vrouw en ook voor huidaandoeningen zoals acne, rosacea, pigmentaties en eczeem huiden. Ieder huidtype vereist een bepaalde aanpak om tot maximale huidverbetering te komen. De ene huid heeft behoefte aan hydratatie terwijl de andere gekalmeerd moet worden. Welk huidtype heb jij? We laten je de veel voorkomende huidtypes zien met hun kenmerken en geven aan welke producten binnen IK Skin Perfection geschikt zijn voor dit huidtype. Iedere huid is uniek, dus wil je advies op maat voor jouw huid? Ga dan naar jouw dichtstbijzijnde IK Huidspecialist!

 

IK Skin Perfection Microbiome Balancing Set

ERVAAR DE KRACHT VAN DE IK SKIN PERFECTION
MICROBIOME BALANCING SET

Met de Microbiome Balancing Set zet jij de eerste stap naar een gezonde huid. De combinatie van producten zijn een prachtige eerste stap in het (her)opbouwen van een gebalanceerd microbioom en gezonde huid. De vier producten uit deze set voeden de huid op natuurlijke wijze met prebiotica, probiotica en groene cosmeceuticals. Deze ingrediënten respecteren de natuurlijke pH-waarde van de huid en helpen de huid te resetten, herstellen en in balans te brengen.​ Het resultaat: doeltreffende huidverbetering.

SHOP DE SET

1. Ontdek of jouw huidmicrobioom in balans is
Het beste resultaat om jouw huidwens of huidprobleem aan te pakken bereik je thuis én in de salon. Jouw IK Huidspecialist helpt jou met professionele huidbehandelingen om je huid eens in de 6 weken een extra boost te geven. Zo wordt jouw huidwens of -probleem op de meest effectieve wijze aangepakt. Combineer je thuis routine met een bezoek aan een IK Huidsalon.

2. Voordelen van de set op een rijtje
  • Draagt bij aan een gebalanceerd microbioom voor een gezonde huid
  • Bevat prebiotica, probiotica* en groene cosmeceuticals​
  • Helpt de huid te resetten, herstellen en in balans te brengen
  • De basis voor een gezonde huid in een toegankelijke set​
  • Duurzamere verpakking
  • Ook leuk als cadeau en handig voor op reis


VIND JOUW SALON