EACH LAYER IMPROVES A SKIN’S NEED

Microbiome balanced skincare with the intelligence of nature

IK Skin Perfection streeft met jou naar een gezonde en stralende huid. Ons uitgangspunt daarbij is een gebalanceerd microbioom. Deze natuurlijke beschermlaag van de huid ondersteunt alle processen die nodig zijn om je huid gezond, veerkrachtig en stralend te houden. Om jouw natuurlijke schoonheid te versterken, resetten en te herstellen, stimuleren we de huid maximaal met optimale serum - combinaties. Pure, krachtige, groene cosmeceuticals en meerdere hoog geconcentreerde serums, die diep doorwerken in de huid, worden tegelijkertijd binnen één skincare routine ingezet. Zo bereiken én behouden we snel, doeltreffende en zichtbare huidverbetering en een gezonde, stralende huid! Wil jij professioneel huidadvies over de serum layering routine, afgestemd op jouw specifieke huidwens of huidprobleem? Vind een IK huidspecialist bij jouw in de buurt!

Salon Locator

Gezond Microbioom

Op de huid leven miljarden micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en virussen, ook wel bekend als microbioom of huidflora. Hoe beter de verhouding tussen de goede en slechte bacteriën, hoe gezonder je microbioom, en hoe beter je huid functioneert. Alleen als de microbiologische balans in orde is, zullen gezondheid en schoonheid van de huid behouden blijven. Hoe goed de producten van jouw daily skincare routine ook zijn, je kunt alleen optimaal resultaat bereiken als je microbioom in balans is!

meer informatie

1,2,3… Serum Layering Program

Is jouw huidmicrobioom in balans, dan bereik je met de IK Serum Layering Routine maximaal huidresultaat. De Serum Layering Routine bestaat uit meerdere doeltreffende serums die tegelijkertijd en veilig, binnen één skincare routine, ingezet worden. De hoog geconcentreerde serums werken zeer diep in de huid, vullen elkaar optimaal aan en werken in volledige harmonie samen. Zo kan exact ingespeeld worden op de specifieke behoeftes van de huid en wordt jouw dagelijkse skincare routine naar een sensationeel hoog level gebracht!

meer informatie

PREBIOTIC SPRAY+

Hoe goed jouw daily skincare producten ook zijn, je bereikt alleen optimaal resultaat als je microbioom in evenwicht is! PREBIOTIC SPRAY+ is een geavanceerde formule met natuurlijke prebiotische extracten die jouw huidmicrobioom terug in balans brengt. Deze verfijnde mist bevat voeding voor de goede, beschermende bacteriën op de huid, versterkt je huidbarrière en ondersteunt belangrijke processen die nodig zijn om je huid gezond en veerkrachtig te houden. PREBIOTIC SPRAY+ is dé start van jouw dagelijkse skincare routine!

Prebiotic Spray | IK Skin Perfection

Serum, power voor jouw huid!

1,2,3… Serum Layering brengt jouw beautyroutine naar de next level in skincare. Serums zijn supergeconcentreerde fluids en vormen de ‘levensverzekering’ voor een mooie huid. Voor elk huidtype, huidwens of huidprobleem is er een serum. Natuurlijk zijn serums los te gebruiken, maar in veel gevallen leidt een combinatie tot veel effectiever resultaat. Vraag jouw IK huidexpert naar de beste serum - combi voor jouw huid!

Salon Locator

Voor elk huidtype!

IK prebiotica en probiotica producten zijn geschikt voor elk huidtype. Ook als je geen huidproblemen hebt, is het zinvol om ze te gebruiken. Ze houden namelijk het microbioom van je huid intact en werken dus preventief! IK Serums zijn zorgvuldig geselecteerd en secuur op elkaar afgestemd zodat ze veilig en in volledige harmonie samen werken. Voor elk huidprobleem, huidconditie of huidwens bestaat een ideale serumcombi. Doe de skincheck of vraag jouw IK Huidexpert om advies!

Salon Locator

YOUR SERUM LAYERING SKINCARE ROUTINE!

De voorbereiding

Serum Layering vraagt om een optimaal voorbereide huid. Reinig de huid altijd eerst met een IK reiniger, zoals SILK+ of FOAM+ en vernevel vervolgens de PREBIOTIC SPRAY+ over de huid. Deze verfijnde mist voorziet de huid van prebiotische extracten en zorgt hiermee voor een gezond en gebalanceerd microbioom.

Welk serum eerst?

Voor de beste werking breng je het serum met de laagste pH-waarde als eerste aan. Een gelijke pH-waarde? Dan begin je met het dunste serum en eindig je met het meest rijke serum. Vervolgens breng je de gekozen serums, in laagjes over elkaar aan. De combinatie van 3 serums wordt als meest ideaal ervaren.

Afsluiten met SPF

Rond je huidverzorgingsritueel altijd af met een IK crème en SPF. Zo worden alle actieve ingrediënten extra goed in de huid gesloten en bescherm je de huid direct tegen schadelijke UV -straling

meer informatie