HYALURON+

Hydrating Firming Serum 10ml

HYALURON+ is een intensief Hydrating Firming Serum dat bijdraagt aan optimale hydratatie en verbeterde spankracht van de huid en zichtbare lijntjes helpt op te vullen.

  • Intensieve hydratatie
  • Draagt bij aan de spankracht van de huid
  • Helpt zichtbare lijntjes op te vullen
  • Herstelt droogheid en vitaliseert de huid
  • Gelaat en oogcontourserum in 1

Inhoud: 10 ml
pH 5.5

€ 18,95
Op voorraad
SKU
K413
 
 

VIND JOUW SALON

Denk goed na voor je een bestelling online plaatst. Misschien is er wel een salon bij jou in de buurt waar je je producten kan afhalen. Dat is niet alleen beter voor het milieu, je steunt zo ook de lokale salons én krijgt professioneel huidadvies van een IK Huidspecialist.

Vind een salon bij jou in de buurt in onze salonlocator.
VIND JOUW SALON

 

persoonlijk advies - ik skin perfection
 
 

IK NEEMT VERANTWOORDELIJK

IK neemt verantwoordelijkheid

Als IK Skin Perfection ontwikkelen wij onze producten in harmonie met de natuur en staan we voor veilige formules. We respecteren en houden van het leven in zee. Hiervoor nemen wij ook onze verantwoordelijkheid.


Dat is de reden waarom we 100% microbead-vrij zijn. In plaats van plastic bolletjes te gebruiken die schadelijk zijn voor het leven in de zee, gebruiken we alleen natuurlijke korrels in onze scrubs, opgebouwd uit rijst en bamboe of op basis van enzymen (papaya en ananas).


Wij werken toe naar een volledig microplastics-vrije productlijn: inmiddels zijn 16 producten, waaronder de nieuwe BOTANIC BODY intensief voedende bodylotion, 100% microplastics-vrij en zijn 11 producten 100% vegan!

 
 

Support & Klantenservice

HI SKINLOVER, WAARMEE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice via support@ik-skinperfection.nl of bel ons op (085) 018 1610.

Heb je een vraag over je bestelling, bezorging, betaling of wil je een product retourneren? Bekijk alle meest gestelde vragen op deze pagina en vind jouw antwoord! https://www.ik-skinperfection.nl/faq

 

klantenservice

WAAROM IK SKIN PERFECTION?

Gratis verzending boven €50,- voor Nederland en België
Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen bezorgd
Kies voor thuisbezorging of een IK salon als afhaalpunt
Veilig online betalen
Persoonlijk advies door een IK huidspecialist
 

HYALURON+ is een intensief Hydrating Firming Serum dat bijdraagt aan optimale hydratatie van de huid, een verbeterende spankracht van de huid en zichtbare lijntjes helpen op te vullen. 

HYALURON+ hydrateert maximaal, geeft een liftend effect en accentueert de gezichtscontouren. Door de intensieve en constante hydratatie worden tekenen van uitdroging en expressielijntjes zichtbaar minder en wordt het risico op huidirritatie, veroorzaakt door een gebrek aan vocht, verminderd. De huidweerstand verbetert zich en de huid herwint in korte tijd haar stevigheid. Dankzij de toevoeging van Matcha wordt de huid tevens optimaal beschermd tegen vrije radicalen en wordt vroegtijdige veroudering tegengegaan.

HYALURON+ is de ultieme dorstlesser voor elke huid! 

Huidconditie:
HYALURON+ is geschikt voor alle huidtypen. Met name de gedehydrateerde, droge, gevoelige en geïrriteerde huid én de huid met fijne lijntjes en rimpeltjes zal zichtbaar verbeteren en profiteren van deze hoogwaardige vochtbooster.

Nice to know!
HYALURON+ is tevens in te zetten rondom de oogcontouren voor het verminderen van droogtelijntjes en kraaienpootjes en het verstevigen en verstrakken van deze dunnen en kwetsbare huid.

Meer informatie
Gebruik

Voordat er met Serum Layering gestart kan worden dient de huid optimaal te zijn voorbereid. Reinig de huid daarom altijd eerst met een IK reiniger en vernevel vervolgens de PREBIOTIC SPRAY+ over de huid. Schud het serum voor gebruik en breng het tweemaal daags aan.

Combineer HYALURON+ met verschillende serums en breng deze in laagjes over elkaar aan voor maximaal resultaat. Een combinatie van 3 serums wordt als meest ideaal ervaren.

Het is belangrijk ervoor te zorgen dat elk serum volledig door de huid is opgenomen voordat het volgende laagje wordt aangebraacht.

Voor de beste werking aviseren we je de serums met de laagste pH-waarde als eerste aan te brengen. Bij een gelijke pH-waarde dient het dunste serum als eerste aangebracht worden en eindig je altijd met het meest rijke serum. 

Om te kunnen bekijken welke, door jou geselecteerde serums, in welke volgorde gebruikt kunnen worden tref je hieronder een opbouw die je zou kunnen hanteren als houvast. 

De diverse werkstoffen uit de verschillende serums werken in volledige harmonie met elkaar en vullen elkaar op de meest optimale manier aan. Het effect dat deze combinatie van actieve ingrediënten op de huid heeft is indrukwekkend.  Rond het huidverzorgingsritueel af met een IK crème om alle actieve ingrediënten in te sluiten en bescherm de huid overdag met een IK SPF.

Huidtype Jonge huid, Normale huid, Vochtarme huid, Gecombineerde huid, Rijpe huid, Droge huid


AQUA (WATER), GLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, PANTHENOL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, POTASSIUM AZELOYL DIGLYCINATE, TOCOPHERYL ACETATE, HONOKIOL, MAGNOLOL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHYTIC ACID, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, MALTODEXTRIN, CI 75810, (CHLOROPHYLLIN-COPPER COMPLEX)

  • Herstelt droogheid en vitaliseert de huid
  • Zorgt voor intensieve hydratatie
  • Helpt zichtbare lijntjes op te vullen