Veilig zonnen

Geniet veilig, gezond & bewust van de zon

#IKzonbewust

De zon straalt op je huid en zorgt ervoor dat vitamine D aangemaakt wordt in de huid. Jij geniet terwijl een mooie bruine teint jouw huid kleurt. Naast de positieve eigenschappen van de zon, is het belangrijk te weten dat zonnestralen funest kunnen zijn voor het behoud van een mooie en gezonde huid. Circa 80% van de huidveroudering is te wijten aan blootstelling van de huid aan de zon.

 

Onze belofte: 4-voudige bescherming

IK Skin Perfection streeft met jou naar een gezonde en stralende huid. Ons uitgangspunt is een gebalanceerd microbioom. Deze natuurlijke beschermlaag van de huid ondersteunt alle processen die nodig zijn om de huid gezond, veerkrachtig en stralend te houden. Het beschermen van de huid tegen UVA-, UVB- en HEV-straling en het ondersteunen van het huidmicrobioom tijdens en na blootstelling aan de zon is essentieel om zonschade te helpen voorkomen.
IK Skin Perfection heeft daarom natuurlijke en minerale suncare ontwikkeld met 4-voudige bescherming. Een krachtige combinatie van UVA-, UVB- en blauw licht bescherming én zelfs een prebiotisch effect om het microbioom tijdens en na het zonnen te ondersteunen en herstellen.

Zonadvies van de huidspecialist

Wil jij jouw zonnetype huid ontdekken of professioneel zonadvies bij een IK Huidspecialist in de buurt? Maak een afspraak bij een salon in de buurt. Ben je benieuwd naar jouw huidtype zon? Doe de Summer Skin Check!

Je huid goed voorbereiden op de zon, beschermen tegen de zon en zorgen dat je jouw mooie bruine kleur behoudt, begint bij het goed verzorgen van jouw huid op ieder moment. In Ik Skin Perfection's Zonadviesschijf zie je eenvoudig hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen in de lente, zomer en nazomer! Wil jij weten welke producten je in de prepare, protect & repair fase nodig hebt? Maak een afspraak bij een salon in de buurt of doe de Summer Skin Check en ontdek jouw huidtype. 

 

Shop zonfavorieten

 

Huidschade & huidproblemen door de zon

Wist je dat bruin worden het eerste verdedigingsmechanisme is van de huid? Zonschade wordt ‘in de huid opgeslagen’. In de jeugd opgelopen schade kan op latere leeftijd problemen geven. Zonbescherming heb je 365 dagen van het jaar nodig. Zelfs als het regent, of als je de hele dag binnen zit. Wist je dat de zon verantwoordelijk is voor een groot deel van de zichtbare gezichtsveroudering? Het is de hoofdzaak voor het ontstaan van vroegtijdige tekenen van huidveroudering. UV-straling veroorzaakt meer dan 80% van de rimpels, pigmentvlekken en verminderde huidelasticiteit. Zonproducten beschermen niet alleen tegen huidveroudering, maar verlagen ook het risico op huidkanker. Door een 4-voudige bescherming te bieden aan je huid, bescherm je je huid tegen vroegtijdige huidveroudering, help je een gezond huidmicrobioom te ondersteunen en help je zonschade te voorkomen.

Laat je huid in kaart brengen door jouw IK Huidspecialist. Zij zal je huid analyseren en een passend huidadvies geven waarin zonbescherming onderdeel is van een dagelijkse IK huidroutine.

zonschade huid kan huidkanker veroorzakenMineral Sun Box: Bekend van de Nationale Postcodeloterij

In samenwerking met de Nationale Postcodeloterij maken we 400.000 winnaars blij in 2024 met deze zonnige box. Geniet met de MINERAL SUN BOX veilig én bewust van de zon!
Respect, liefde en bescherming voor de huid en de natuur staan bij IK Skin Perfection centraal. De innovatieve formules van de Mineral Sun SPF 50 voor het gezicht en SPF 30 voor het lichaam zijn natuurlijk en koraalvriendelijk. Ze helpen zelfs de meest gevoelige huid te beschermen en verzorgen. De verfrissende After Sun draagt bij aan het kalmeren en hydrateren van de huid na het zonnen.


Mineral Sun Box Gewonnen? Gefeliciteerd met onze heerlijke prijs, geniet van deze zonnige box in de zon! Deze box valt binnenkort bij jou op de deurmat. We vinden het leuk om te zien dat jij deze box hebt ontvangen. Deel het dan gerust met ons op Social Media!

Instagram facebook
IK Salon Zonadvies


Filter
Saloncategorie
#hide
Reset

Zuiderdwarsvaart 100C
9203 JB Drachten
0512530803
m.nijenhuis687@upcmail.nl

Kuipersrietbergpad 4
3191 BP Hoogvliet
06-14972298
info@manonelise.nl