IK SERUM LAYERING KIT

Normaliter worden serum vaak afzonderlijk gebruikt. Maar in veel gevallen zal een combinatie tot veel effectiever en sneller huidresultaat leiden. De meest ideale serumcombinaties zijn daarom al samengevoegd in de IK Serum Layering Kit. Per huidindicatie is een combinatie gemaakt van serums die in harmonie samenwerken en elkaar fantastisch ondersteunen en versterken. Voor de meest doeltreffende resultaten bij huidproblemen en huidwensen is Serum Layering een geweldige toevoeging in je beautyroutine. Vraag jouw IK huidexpert naar de beste serum - combi voor jouw huid!

SERUM LAYERING SCHEDULE

Voor de beste werking breng je het serum met de laagste pH-waarde als eerste aan. Een gelijke pH-waarde? Dan begin je met het dunste serum en eindig je met het meest rijke serum. Om te bepalen in welke volgorde je, de door jouw geselecteerde serums gebruikt, hebben we een handig overzichtje voor je gemaakt. Gebruik het als houvast bij jouw Serum Layering Routine!

1: Salicyl Acid+
BHA Activating Serum
PH 3,4
2: Glycol Acid+
AHA Stimulating Serum
PH 3,4
3: Bright Light+
Pigmentation Correct Serum
PH 5,5
4: Hyaluron+
Hydrating Firming Serum
PH 5,5
5: Prered+
Anti Redness Miracle Serum
PH 5,5
6: C Glow+
Youthfull Vitamin Day Serum
PH 5,5
7: Microbiome+
Barrier Biotic Serum
PH 6,4
8: Retinol+
Retinol Bakuchiol Night Oil
PH Regulated

GOOD TO KNOW!

De actieve ingrediënten van de IK Serums zijn zorgvuldig geselecteerd en exact op elkaar afgestemd zodat ze in laagjes over elkaar aangebracht kunnen worden en in volledige harmonie met elkaar werken. Het combineren van IK serums met serums van andere merken wordt daarom niet geadviseerd!

shop nu

‘INFUSION KNOWLEGDE’

IK in IK Skin Perfection staat voor ‘Infusion Knowlegde’. Dit staat voor het transportsysteem dat het vermogen heeft om door te dringen tot in de diepere huidlagen. IK serums hebben een fijne moleculaire structuur waardoor ze diep in de huid werken. Door hoge percentages actieve werksto en - groene cosmeceuticals - en lagere PH-waarden dan reguliere cosmetica, wordt een dieper niveau in de huid bereikt. Zo biedt IK Skin Perfection een voordeel op het gebied van huidverbetering en aanpak van verschillende huidproblemen. IK serums zijn daardoor maximale huidverbeteraars én echte probleemoplossers!

shop nu