Sun Routine: 4-voudige bescherming


IK Skin Perfection streeft met jou naar een gezonde en stralende huid. Ons uitgangspunt is een gebalanceerd microbioom. Deze natuurlijke beschermlaag van de huid ondersteunt alle processen die nodig zijn om de huid gezond, veerkrachtig en stralend te houden. Het beschermen van de huid tegen UVA-, UVB- en HEV-straling en het ondersteunen van het huidmicrobioom tijdens en na blootstelling aan de zon is essentieel om zonschade te helpen voorkomen. IK Skin Perfection heeft daarom natuurlijke en minerale suncare ontwikkeld met 4-voudige bescherming. Een krachtige combinatie van UVA-, UVB- en blauw licht bescherming én zelfs een prebiotisch effect om het microbioom tijdens en na het zonnen te ondersteunen en herstellen.

Je huid goed voorbereiden op de zon, beschermen tegen de zon én zorgen dat je je mooie bruine kleur behoudt, begint bij het goed verzorgen van je huid op ieder moment. In IK Skin Perfection’s Zonadviesschijf zie je eenvoudig hoe je je huid het beste kunt verzorgen in de lente, zomer en nazomer!

Wil jij weten welke producten je in de Prepare-, Protect- en Repair-fase nodig hebt? Wil jij professioneel zonadvies bij een IK Huidspecialist in de buurt? Maak een afspraak bij een salon in de buurt. Benieuwd welk huidtype je hebt? Doe de Summer Skin Check!


zonneproducten-schijf-voor-zonadvies

PREPARE - Bereid je huid voor op de zon


Tip: Gebruik de PREBIOTIC SPRAY elke dag! UV-straling kan je huidmicrobioom in disbalans brengen.

Scrub je huid om dode huidcellen te verwijderen.IK Serums en de 24H crèmes zullen beter worden opgenomen en je wordt egaler bruin.
• Breng voor een gezonde huid je microbioom in balans met PREBIOTIC SPRAY+ en MICROBIOME+ SERUM
• Hydrateer je huid! Gebruik hydraterende producten als het HYALORUN+ serum en HYAMAX+ 24H crème.
• Geduld! Ga niet meteen overmatig de zon in en laat je huid wennen.

PROTECT - Bescherm je huid in de zon

Zorg voor de ultieme combinatie van huidverbetering en zonbescherming.
• Smeer je voldoende in met zonbescherming als MINERAL SUN BODY SPF 30 en MINERAL SUN FACE SPF 50 . Bescherm gevoelige plekjes met SUN STICK SPF 50.
• Zoek de schaduw op en mijd de intensieve middagzon tussen 12 en 15 uur.
• Draag beschermende uv-werende kleding.
• Kijk wat vaker naar je huid en laat je huid ook beoordelen door een IK huidspecialist. Zo leer jij je huid beter kennen en wordt eventuele zonschade of veranderingen van de huid eerder opgemerkt.

REPAIR - Herstel celschade na het zonnen


• Laat bij verbranding de huid eerst even afkoelen.
• Kalmeer, hydrateer en verzacht de huid na intensief zonnen altijd met AFTER SUN.Rode huid?PRERED+ serum! is een verfrissende huidhersteller welke helpt roodheid en irritatie te verminderen.
• Herstel je vochtbalans. Gebruik hydraterende producten zoals HYAMAX+ 24H crème, HYALURON+ serum en BOTANIC BODY
• Verzorg de huid rondom de ogen met EYE+ 24H crème.
•Verminder zichtbare tekenen van huidveroudering en pigmentvlekken. Verrijk je Serum Layering Routine met BRIGHT LIGHT+ en RETINOL+.

huidbescherming zon producten

Wil jij professioneel zonadvies bij een IK Huidspecialist in de buurt? Maak hieronder een afspraak bij een salon in de buurt.

IK Salon Zonadvies


Filter
Saloncategorie
#hide
Reset

Zuiderdwarsvaart 100C
9203 JB Drachten
0512530803
m.nijenhuis687@upcmail.nl

Kuipersrietbergpad 4
3191 BP Hoogvliet
06-14972298
info@manonelise.nl