Contact

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of opmerkingen over een product van IK Skin Perfection, of bent u op zoek naar een IK-salon bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op. Onze IK Huidexperts zijn u graag van dienst!

 

Werken met IK Skin Perfection?
Bent u ambitieus, droomt u van effectieve huidverbetering? Hecht u veel waarde aan pure, natuurlijke en veilige cosmetica met een trendy vormgeving? Kies dan voor IK Skin Perfection!

Ontdek het plezier van werken met een compleet Nederlands huidverbeteringsmerk, dat ondersteuning, kennis en resultaat biedt op een ongekende manier. Onze gediplomeerde IK Huidexperts staan met hun ruime salonervaring voor u klaar en bieden u ondersteuning bij uw aankoop, verkoop, salonbehandelingen en marketing. IK Skin Perfection biedt uw salon maximale ondersteuning door een compleet scala aan trainingen, persoonlijke begeleiding en promotiemateriaal. Alles met de doelstelling om te inspireren, motiveren en te stimuleren en samen het maximale bereiken!
Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Pers
Wilt u graag beeldmateriaal of teksten ontvangen over ons bedrijf, merk of producten? Neem dan contact met ons op via marketing@summery.nl.

Vragen of opmerkingen over ik-skinperfection.nl
Heeft u (technische) vragen, opmerkingen, suggesties of bent u op de website iets tegen gekomen wat niet (goed) werkt? Laat het ons dan weten. We geven u dan zo snel mogelijk een reactie en verhelpen het probleem zo snel mogelijk. U kunt ons mailen via: info@ik-skinperfection.nl

 

Wie is Summery Cosmedical Group
Omringd door authentieke Twentse boerderijen en wijds gelegen vindt u Summery Cosmedical Group in een prachtige hoeve in Bornerbroek.

Summery Cosmedical Group speelt één van de belangrijkste rollen in de cosmeticabranche voor de professional en is de groothandel voor alle salonbenodigdheden en leverancier van drie professionele cosmeticahuizen;, IK Skin Perfection, Cenzaa en Extenso Skincare.

De grootste drijfveer van Summery Cosmedical Group is de passie voor de huid. Van de ontwikkeling van onze eigen cosmeticamerken IK Skin Perfection en Cenzaa Nederland, het vermarkten van deze merken en het merk Extenso tot aan de dagelijkse bedrijfsvoering, trainingen en begeleiding van salons.

Dat de filosofie van Summery Cosmedical Group werkt, is niet alleen te zien aan de hoeveelheid trouwe ambassadeurs maar ook aan de groei van het aantal salons die werken met onze merken. In deze snel veranderende wereld zijn wij altijd op zoek naar revolutionaire ontwikkelingen en concepten om onze positie, en daarmee de positie van onze klanten, te kunnen versterken.

De bedrijfscultuur van Summery Cosmedical Group is het best te vergelijken met die van een familiebedrijf. Korte lijnen waarbij lange termijnvisie voorop staat. Summery Cosmedical Group is een krachtige en succesvolle onderneming en behoort niet tot een grotere of beursgenoteerde organisatie.


IK Skin Perfection

Bokdamsweg 1

7627 NC Bornerbroek

Tel.: 074 – 27 83 500

KvK  54.65.28.98

Email: info@ik-skinperfection.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search