IK Skin Perfection header

Duurzaamheid & IK Skin Perfection 

IK LOGOIK SKIN SOLUTION SPECIALIST

Als skin solution specialist bied jij resultaatgerichte en probleemoplossende behandelingen bij huidproblemen aan. je leert werken met het unieke peel system van ik skin perfection.

Huidaandoeningen zoals acne, couperose en pigmentstoornissen kun jij doeltreffend behandelen. voorwaarden voor het behalen van de ik skin solution specialist certificering:
- Je hebt 4 BasIK concepttrainingen gevolgd;
- Je hebt 4 modules gevolgd, te weten;
IK Skin & Age, IK Skin & Pigmentation, IK Skin & Redness en IK Skin & Acne

 

GROEIT JOUW HUIDINSTITUUT NIET ZO SNEL ALS JE ZOU WILLEN?

HELDER DOEL VOOR OGEN?

HEB JE VOLDOENDE KENNIS?

OPTIMAAL GEBRUIK VAN MARKETINGKANALEN?

HAAL JIJ HET MAXIMALE UIT JE KLANT?

HEB JE EEN ONDERBOUWD JAARPLAN?

SPREEK JE DE JUISTE DOELGROEP AAN?

VOLDOENDE ONDERSTEUNING VAN JE LEVERANCIER?

 

*Veel huidinstituten zitten met deze vragen en onzekerheden: je bent niet alleen. En wij zijn hier om jou te helpen!

 

EEN MOOIERE TOEKOMST VOOR IEDEREEN

Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde en bescherming voor de huid én de natuur centraal. Pure Power, Truly Natural! Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en flora van de huid is ons uitgangspunt. De IK Skin Perfection producten hebben een specifieke pH-waarde die is afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Stap voor stap brengen we de huid in perfecte conditie en werken we aan maximale huidverbetering. Onze producten zijn geschikt voor alle huidcondities en in het bijzonder voor de gevoelige, door medicatie of behandeling aangedane huid. Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid werken we alleen met 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals, die geselecteerd zijn om hun doeltreffende werking en resultaat voor de huid . Onze producten ontwikkelen we volgens het NO-label en dat betekent dat ze geen huidonvriendelijke stoffen bevatten.

 

 

WELKE KLANT WENS JIJ JEZELF TOE?

Jouw klanten komen terug als ze tevreden zijn, ze worden liefhebbers als ze verrast worden en ze zijn ambassadeurs als ze jouw instituut aanbevelen. Wat je doel ook is, wij helpen je graag om vooruitstrevend te blijven. Creëer het instituut van je dromen met de IK Special Classes.