Selected
skincare for you

Bij IK SKIN PERFECTION geloven we in de schoonheid van iedereen. Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met de krachtige, pure, bewezen effectieve skincare collectie, ontwikkeld in harmonie met de natuur.

THE COLLECTION,

De producten van IK Skin Perfection zijn zó samengesteld dat door de innovatieve samenstelling van hoge concentraties actieve werkstoffen – groene cosmeceuticals – vrijwel elke huidwens of huidprobleem te behandelen is. In elke fase uit het 4 Fasen Reset Programma maak je kennis met producten uit de IK-collectie; producten die je huid op dat moment, in die fase, nodig heeft om uiteindelijk maximaal resultaat in huidverbetering te behalen.

De zeer complete IK-serie bestaat uit DEEP CLEANSERSDERMA MASKS24H CREAMSSERUM INFUSIONSMIX IT INFUSIONS, ACID INFUSIONS, INNERGOODS en MEDICAL.

Ontdek ook Blooom: de body & lifestyle collection van IK Skin Perfection.

ik-collectie-1

DEEP CLEANSERS
Healthy reset programma

Reiniging van de huid is de allerbelangrijkste stap die nooit mag worden overgeslagen. Alleen met een schone huid kun je jouw eerste stap zetten naar maximale huidverbetering!

collectie-compositie

24H CREAMS
De gezichtsverzorging

Mooi oud worden, dat is dé wens van bijna iedereen. Daarom is het cruciaal dat de huid dagelijks wordt voorzien van de een 24H gezichtscreme die de huid ondersteun en bescherm tegen UV-straling en invloeden van buitenaf.

SERUM INFUSIONS
Snel en zichtbaar resultaat

De serums van IK Skin Perfection zijn hooggeconcentreerd, zitten boordevol vitaminen, antioxidanten en werken bijzonder doeltreffend en effectief om jouw huidwens of huidprobleem aan te pakken.

serum
innergoods-3
mixit
ik-collectie-6

ACID INFUSIONS
for maximum results

Fruitzuren hebben een diepreinigende werking op de huid. Oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid wordt steviger en zichtbaar gladder.

TOTAL DEFENSE
Daily skin protection

Goede zonbescherming, een absolute noodzaak.

total-defense-banner-collectiepagina
medical-banner-collectiepagina

MEDICAL
Revolutionary skincare

De enige huidverzorging bij chemo, bestraling & intensieve medicatie

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op!