mineral sun box gewonnen bij de nationale postcodeloterij

Mineral Sun Box gewonnen?

We hebben samen met de Nationale Postcodeloterij maar liefst 400.000 gelukkige winnaars verrast met de MINERAL SUN BOX. Geniet op een veilige en bewuste manier van de zon met deze zonnige box! Bij IK Skin Perfection staan respect, liefde en bescherming voor de huid en de natuur centraal. Onze innovatieve formules van de Mineral Sun Body SPF 30 en Mineral Sun Face SPF 50 zijn natuurlijk en vriendelijk voor het koraal. Ze bieden een 4-voudige bescherming en verzorging, zelfs voor de meest gevoelige huid. Na het zonnen helpt onze verfrissende After Sun de huid te kalmeren en te hydrateren.


Heb jij onze Mineral Sun Box gewonnen? Maak dan een afspraak bij een salon bij jou in de buurt voor professioneel en kosteloos zonadvies.

Veilig zonnen met de juiste producten en het juiste advies

We vinden het belangrijk dat je bewust wordt wat zonnen met jouw huid doet. Als jij jouw zonnetype huid weet en welke producten je het beste kunt gebruiken ben je al goed op weg. Daarnaast is het ook belangrijk dat je jouw huid laat checken bij een IK Huidspecialist . Je ontvangt dan professioneel zonadvies afgestemd op jouw huidtype en wensen.

Je huid goed voorbereiden op de zon, beschermen tegen de zon en zorgen dat je jouw mooie bruine kleur behoudt, begint bij het goed verzorgen van jouw huid op ieder moment. Maak een afspraak bij een salon in de buurt of doe de Summer Skin Check en ontdek jouw huidtype.

Producten uit de Mineral Sun Box

Heb jij de producten uit de Mineral Sun Box al ervaren en ben je enthousiast? De producten uit de Mineral Sun Box zijn los te bestellen.