Wij kiezen bewust voor u!

Bij IK Skin Perfection geloven we in een mooiere toekomst voor mens, dier en natuur. We willen deze visie ook graag uitdragen naar u als (potentiële) IK-salon. Want samen met u als professional, willen we bouwen aan een mooie, succesvolle toekomst voor u én uw salon. Daarin willen wij dé partner zijn en kiezen wij bewust voor langdurig partnerschap.

Het totaalconcept van IK Skin Perfection biedt alle tools voor een succesvolle salon. U heeft een zeer onderscheidende winkelformule met krachtige wannahave-factor in handen! Een professioneel team van huidexperts staat dagelijks voor u klaar om te helpen met de meest uiteenlopende vragen op het gebied van de producten, de behandelingen en ook de ondersteuning op het gebied van marketing.

Hoe word ik, IK salon

hoe word ik

ik skin perfection salon?

Wanneer u voor IK Skin Perfection kiest, mag u het beste van ons verwachten.

Ontdek het plezier van werken met een compleet Nederlands huidverbeteringsmerk, dat ondersteuning, kennis en resultaat biedt op een ongekende manier. Want IK Skin Perfection wil graag samen met u uw salon succesvol maken. Wij bieden u:

Professionele ondersteuning
Compleet opleidingsprogramma; ontwikkel uzelf tot gecertificeerd IK Huidspecialist in de IK Academy
Breed scala aan behandelingen, van ontspannend en huidverbeterend tot specialistische behandelingen (Acne, Couperose, Pigmentatie, Anti-age)
Uitgebreide marketingondersteuningInnovatief ondernemerschap
Trendy salon aankleding
Unieke voedingsfilosofie

Alles met de doelstelling om te inspireren, motiveren en te stimuleren en samen het maximale bereiken!

Maak het verschil!

Wilt u starten met IK Skin Perfection? Ons team van professionals begeleidt u naar een succesvolle start en doorgroei! Zo wordt u een echte huidprofessional voor uw klanten. Samen met u streven wij naar het perfecte partnerschap en een succesvolle onderneming.

Vul bijgaand formulier in, dan we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een oriënterend gesprek.

IK Academy

Hoe wordt uw salon succesvol? Door onderscheidend te zijn ten opzichte van andere schoonheidssalons! Ons unieke merk, unieke filosofie, skincare producten en merkbeleving dragen daar zeker aan bij. Maar u bent de concurrentie ook een stapje voor door uw kennis te vergroten en op peil te houden. Uw klant ziet u immers als professional. IK Academy beschikt over doelgerichte concepttrainingen en unieke specialisaties op het gebied van huidverbetering. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen!

IK Academy

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze trainingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 074-2783500 of vul bijgaand formulier in.

IK Professional login
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search