Wij kiezen bewust voor u!

Bij IK Skin Perfection geloven we in een mooiere toekomst voor mens, dier en natuur. We willen deze visie ook graag uitdragen naar u als (potentiële) IK-salon. Want samen met u als professional, willen we bouwen aan een mooie, succesvolle toekomst voor u én uw salon. Daarin willen wij dé partner zijn en kiezen wij bewust voor langdurig partnerschap.

Het totaalconcept van IK Skin Perfection biedt alle tools voor een succesvolle salon. U heeft een zeer onderscheidende winkelformule met krachtige wannahave-factor in handen! Een professioneel team van huidexperts staat dagelijks voor u klaar om te helpen met de meest uiteenlopende vragen op het gebied van de producten, de behandelingen en ook de ondersteuning op het gebied van marketing.

 

autumn fair 2018

Uw unieke kans!

Wij bieden u de unieke mogelijkheid om kennis te maken met IK Skin Perfection. Hét moment van het jaar waarop u IK Skin Perfection op ultieme zintuiglijke wijze kan ervaren, voelen, beleven, zien, horen, proeven..

Het weekend van 28 t/m 30 september toveren wij ons Experience Center om tot de unieke en spraakmakende Autumn Fair 2018. Uniek in de wereld van Beauty en u kunt erbij zijn!
Hét evenement waar vakspecialisten en professionals op een persoonlijke wijze samenkomen met IK Skin Perfection om inspiratie op te doen, kennis te delen en de nieuwste trends op het gebied van huidverbetering te spotten. Dit alles in een inspirerende ambiance. Wees voorbereid voor een ervaring om nooit te vergeten.

 

 

 

Ontdek de kracht van IK

In een persoonlijk gesprek bieden wij u de gelegenheid om kennis te maken met IK Skin Perfection en al haar facetten, een ervaring om nooit te vergeten! Maak kennis met onze professionals en ervaar alle mogelijkheden die wij als merk en bedrijf te bieden hebben. Waarbij u tevens de mogelijkheid heeft om al uw vragen beantwoord te krijgen en uw wensen en behoeften te bespreken. Zien we u dan? Zo nieuwsgierig geworden dat u een persoonlijke afspraak wil maken? Wij plannen op basis van uw voorkeur een persoonlijke afspraak in.

No label AF
Hoe word ik, IK salon

hoe word ik

ik skin perfection salon?

Wanneer u voor IK Skin Perfection kiest, mag u het beste van ons verwachten.

Ontdek het plezier van werken met een compleet Nederlands huidverbeteringsmerk, dat ondersteuning, kennis en resultaat biedt op een ongekende manier. Want IK Skin Perfection wil graag samen met u uw salon succesvol maken. Wij bieden u:

Professionele ondersteuning
Compleet opleidingsprogramma; ontwikkel uzelf tot gecertificeerd IK Huidspecialist in de IK Academy
Breed scala aan behandelingen, van ontspannend en huidverbeterend tot specialistische behandelingen (Acne, Couperose, Pigmentatie, Anti-age)
Uitgebreide marketingondersteuningInnovatief ondernemerschap
Trendy salon aankleding
Unieke voedingsfilosofie

Alles met de doelstelling om te inspireren, motiveren en te stimuleren en samen het maximale bereiken!

Maak het verschil!

Wilt u starten met IK Skin Perfection? Ons team van professionals begeleidt u naar een succesvolle start en doorgroei! Zo wordt u een echte huidprofessional voor uw klanten. Samen met u streven wij naar het perfecte partnerschap en een succesvolle onderneming.

Vul bijgaand formulier in, dan we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een oriënterend gesprek.

IK Academy

Hoe wordt uw salon succesvol? Door onderscheidend te zijn ten opzichte van andere schoonheidssalons! Ons unieke merk, unieke filosofie, skincare producten en merkbeleving dragen daar zeker aan bij. Maar u bent de concurrentie ook een stapje voor door uw kennis te vergroten en op peil te houden. Uw klant ziet u immers als professional. IK Academy beschikt over doelgerichte concepttrainingen en unieke specialisaties op het gebied van huidverbetering. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen!

IK Academy

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze trainingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 074-2783500 of vul bijgaand formulier in.

IK Professional login
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search