Studio Sanne

IK Skin Perfection

Een gezonde huid voor iedereen, dat is onze missie. Respect, liefde en bescherming voor je huid én de natuur, staat bij ons centraal. Onze focus ligt op een gezonde huidflora en een gebalanceerd microbioom met pre- en probiotica en huidverzorgingsproducten met de juiste pH-waarde. We resetten en herstellen de huid en verkrijgen én behouden hiermee zichtbare huidverbetering.

Wil jij ook jouw huidwens of huidprobleem aanpakken en een gezonde, stralende huid? Maak een afspraak bij een IK Huidspecialist bij jou in de buurt of neem contact op. Onze professionals geven je graag persoonlijk huidadvies!


AWARD WINNING

De Silky Organic Recover Box is in April 2019 uitgeroepen tot Professional Beauty Product of the Year 2019. In 2020 hebben we met de EXCM+ producten de Professional Beauty Product of the Year gewonnen. Ook heeft de Silky Organic Recover Box in 2020 de derde prijs in ontvangst mogen nemen in de categorie ‘cosmeceuticals’ bij de Dutch Beauty Award. De Medikal Reflex Treatment van IK Skin Perfection wint Dutch Beauty Award 2021-2022 in de categorie salonbehandeling. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op!Extra informatie
Saloncategorie:
IK Skincare Specialist
IK Skincare Specialist