Studio Sanne


Adres: Zwinstraat 79
Postcode: 1799 BE
Plaats: Den Oever
Land: Nederland

Hartelijk welkom op de IK Skin Perfection webshop van Studio Sanne

Bij IK Skin Perfection geloven we in de schoonheid van iedereen. Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve en groen skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. Doeltreffend bij iedere huidwens of huidprobleem en zacht voor de (extreem) gevoelige huid.

Bij ons vind je het volledige assortiment huidverbeterende producten van IK Skin Perfection. Producten met hoog geformuleerde, 100% natuurlijke actieve ingrediënten, die de pH-waarde van de huid herstellen, de huidflora weer in balans brengen en direct huidcomfort bieden. De huid wordt gekalmeerd, herstelt en vernieuwd. Kortom, de perfecte basis voor een gezonde huid. Want mooi oud worden, dat wil jij toch ook?

Weet je niet precies welk huidtype je hebt? Of welke producten geschikt zijn voor je huid om jouw huidwens of huidprobleem doeltreffend aan te pakken?

Kom dan langs in de salon of neem even contact met ons op. Wij geven je graag een persoonlijk huidadvies!

IK Skin Perfection, de natuurlijke hersteller voor jouw huid

Wist je dat…?

…de EXCM+-producten in 2020 en de Silky Organic Recover box in 2019 de Professional Beautyproduct of the Year hebben gewonnen? In 2020 mocht de Silky Organic Recover box ook de 3e prijs in ontvangst nemen bij de Dutch Beauty Award-uitreiking!

Wist je dat…?

… bestellingen vanaf €50,- gratis bezorgd worden?

Extra informatie
Saloncategorie:
IK Skincare Specialist
IK Skincare Specialist