YOUR SERUM LAYERING SKINCARE ROUTINE!

De kracht van 1, 2, 3 Serum Layering is de combinatie van verschillende serums die samen leiden tot snel en effectief huidresultaat! Voor elk huidprobleem, huidconditie of huidwens bestaat een ideale serum - combi.

Kijk eens goed in de spiegel; What are your skin needs?

DE VOORBEREIDING

Serum Layering vraagt om een optimaal voorbereide huid. Reinig de huid altijd eerst met een IK reiniger, zoals SILK+ of FOAM+, en vernevel vervolgens de PREBIOTIC SPRAY+ over de huid. Deze verfijnde mist voorziet de huid van prebiotische extracten en zorgt hiermee voor een gezond en gebalanceerd microbioom.

WELK SERUM EERST?

De kracht van 1, 2, 3 Serum Layering is de combinatie van verschillende serums die samen leiden tot snel en effectief huidresultaat! Voor elk huidprobleem, huidconditie of huidwens bestaat een ideale serumcombi.

Kijk eens goed in de spiegel; What are your skin needs?

Zie jij een rijpere, droge huid of een grauwe onzuivere huid met ongelijkmatige teint? Dan weet je zeker dat jouw daily skincare routine start met het GLCYOL ACID+.

Glimt jouw huid en heeft jouw huid last van puistjes, acne of andere onzuiverheden? SALICYL ACID+ speelt dan een belangrijke rol in jouw dagelijkse routine.

Voelt jouw huid droog en trekkerig aan? Maak dan de intensief hydraterende HYALURON+ standaard onderdeel van jouw beautyroutine.

Ervaar jij een rode, geprikkelde huid, heb je last van couperose of is je huid zonverbrand? PRERED+ biedt de oplossing in jouw daily skincare routine.

Zie jij de eerste tekenen van huidveroudering en maakt je huid een vermoeide indruk? C GLOW+ is dan het ultiem vitaliserende wondermiddel voor jouw huid.

Wil jij je huidmicrobioom in topconditie brengen en houden? Voeg MICROBIOME+ toe aan je beautyroutine en je houdt jouw microbioom intact en voorkomt preventief huidproblemen.

Heb jij last van overmatige pigmentvlekken of een zonbeschadigde huid? BRIGHT LIGHT+helpt bij het vervagen van pigmentvlekken en draagt bij aan een gelijkmatige egale teint.

Vertoont jouw huid rimpels, verlies aan elasticiteit en zijn poriën zichtbaar? Jouw huid vraagt om een aanpak met RETINOL+!