winactie-flair-ik-sun-set-inhoud

Winactie IK Sun Set

Hi Skin Lover,

Doe mee aan onze winactie door je gegevens hieronder in te vullen en maak kans op een IK SUN SET t.w.v. €114! Aanmelden kan t/m 22 juli 2024.

Wat leuk dat je mee wilt doen aan onze winactie! Door je aan te melden voor de IK Skin Perfection Nieuwsbrief doe je mee aan de winactie en ontvang je een gratis IK MICROBIOME+ MINI 3ml t.w.v. €7,95 bij je volgende bestelling vanaf €70.


Meld je aan

Wat kun je winnen?

Onder alle aanmeldingen verloten wij 20 IK SUN SETS t.w.v €114. Deze set bestaat uit:

  • IK MINERAL SUN FACE SPF 50 (50 ml) t.w.v. €49,95
  • IK MINERAL SUN BODY SPF 30 (125 ml) t.w.v. €34,95
  • PREBIOTIC SPRAY+ (75 ml) t.w.v. €28,96
Met deze set ben jij helemaal klaar voor een mooie zomer!

Bekijk de actievoorwaarden

Waarom je deze IK SUN SET wilt winnen


Onze innovatieve formules bieden een 4-voudige natuurlijke bescherming tegen zonschade:

  • UVA- en UVB-straling
  • Blauw licht (HEV)
  • Verstoorde balans van het microbioom
De Mineral Sun producten zijn dermatologisch getest, parfumvrij en zacht voor iedere huid, zelfs voor baby's en kinderen.

vrouw-met-zonnebrand-zonnetje-op-de-wangVeilig zonnen met de juiste producten en het juiste advies

We vinden het belangrijk dat je bewust wordt wat zonnen met jouw huid doet. Als jij jouw zon huidtype weet en welke producten je het beste kunt gebruiken ben je al goed op weg. Daarnaast is het ook belangrijk dat je jouw huid laat checken bij een IK Huidspecialist . Je ontvangt dan professioneel zonadvies afgestemd op jouw huidtype en wensen.

Je huid goed voorbereiden op de zon, beschermen tegen de zon en zorgen dat je jouw mooie bruine kleur behoudt, begint bij het goed verzorgen van jouw huid op ieder moment. Maak een afspraak bij een salon in de buurt of doe de Summer Skin Check en ontdek jouw huidtype.


Producten uit het Mineral Sun Set

Ben je benieuwd naar de producten uit het Sun Set? Door de producten te bekijken kom je alles te weten over de producten.