PREBIOTIC SPRAY+

Barrier Biotic Mist 75ml

 
PREBIOTIC SPRAY+ is een geavanceerde formule met natuurlijke prebiotische extracten als Prebiolin AGA en Biolin P. De spray bevat voeding voor goede, beschermende bacterien en draagt bij aan een gebalanceerd en versterkt huidmicrobioom.
 
 • Versterkt de huidbarrière
 • Zorgt voor een gezond en gebalanceerd microbioom
 • Zorgt voor optimale hydratatie
 • Verhoogt het comfortgevoel bij een droge, trekkerige huid
Inhoud: 75ml 
pH 5.0
€ 28,96
Op voorraad
SKU
K458
 
 

VIND JOUW SALON

Denk goed na voor je een bestelling online plaatst. Misschien is er wel een salon bij jou in de buurt waar je je producten kan afhalen. Dat is niet alleen beter voor het milieu, je steunt zo ook de lokale salons én krijgt professioneel huidadvies van een IK Huidspecialist.

Vind een salon bij jou in de buurt in onze salonlocator.
VIND JOUW SALON

 

persoonlijk advies - ik skin perfection
 
 

IK NEEMT VERANTWOORDELIJK

IK neemt verantwoordelijkheid

Als IK Skin Perfection ontwikkelen wij onze producten in harmonie met de natuur en staan we voor veilige formules. We respecteren en houden van het leven in zee. Hiervoor nemen wij ook onze verantwoordelijkheid.


Dat is de reden waarom we 100% microbead-vrij zijn. In plaats van plastic bolletjes te gebruiken die schadelijk zijn voor het leven in de zee, gebruiken we alleen natuurlijke korrels in onze scrubs, opgebouwd uit rijst en bamboe of op basis van enzymen (papaya en ananas).


Wij werken toe naar een volledig microplastics-vrije productlijn: inmiddels zijn 16 producten, waaronder de nieuwe BOTANIC BODY intensief voedende bodylotion, 100% microplastics-vrij en zijn 11 producten 100% vegan!

 
 

Support & Klantenservice

HI SKINLOVER, WAARMEE KUNNEN WIJ JOU HELPEN?

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice via support@ik-skinperfection.nl of bel ons op (085) 018 1610.

Heb je een vraag over je bestelling, bezorging, betaling of wil je een product retourneren? Bekijk alle meest gestelde vragen op deze pagina en vind jouw antwoord! https://www.ik-skinperfection.nl/faq

 

klantenservice

WAAROM IK SKIN PERFECTION?

Gratis verzending boven €50,- voor Nederland en België
Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen bezorgd
Kies voor thuisbezorging of een IK salon als afhaalpunt
Veilig online betalen
Persoonlijk advies door een IK huidspecialist
 

IK Skin Perfection streeft met jou naar een gezonde huid, met als uitgangspunt een gebalanceerd microbioom. Deze natuurlijke beschermlaag van de huid ondersteunt processen die nodig zijn om de huid gezond en veerkrachtig te houden.

PREBIOTIC SPRAY+ is een geavanceerde formule met natuurlijke prebiotische extracten als Prebiolin AGA en Biolin P. Deze verfijnde mist voorziet de huid van een onzichtbare sluier die de huidbarrière versterkt en de huid verzacht en kalmeert. PREBIOTIC SPRAY+ bevat voeding voor de goede, beschermende bacteriën die op de huid leven en draagt daarmee bij aan een gebalanceerd en versterkt microbioom.

PREBIOTIC SPRAY is onmisbaar in ieders Skincare Routine en geschikt voor elk huidtype. Met name een gevoelige, geïrriteerde en beschadigde huid heeft veel baat bij het dagelijks gebruik van de PREBIOTIC SPRAY+. Maar ook als je geen specifieke huidproblemen hebt, is het heel zinvol om de PREBIOTIC SPRAY+ dagelijks te gebruiken omdat deze het microbioom in balans brengt én houdt, en zo ook preventief huidproblemen kan voorkomen.

Meer informatie
Tips

FAVOURITE COMBINATIONS:
IK SILK+
IK MICROBIOME+
IK HYAMAX+

Gebruik

Reinig de huid eerst met een IK reiniger en vernevel vervolgens de PREBIOTIC SPRAY+ over de huid. Houd de sprayflacon 20 tot 30 cm van het gezicht af. Ontgrendel de spraybutton door deze stevig door te drukken en vernevel de mist gelijkmatig over het gereinigde gezicht en decolleté.

Breng achtereenvolgens de gekozen serums, in laagjes over elkaar aan. Zorg ervoor dat elk serum volledig door de huid is opgenomen voordat het volgende laagje wordt aangebracht.

Rond het huidverzorgingsritueel af met een IK crème om alle actieve ingrediënten in te sluiten en bescherm de huid overdag met een IK SPF.

Resultaat

Deze verfijnde mist voorziet de huid van een onzichtbare sluier aan prebiotische extracten en bevat specifiek voeding voor de goede, beschermende bacteriën die op de huid leven.

 • Draagt bij aan een gezonde huidbalans waardoor de IK serums optimaal kunnen presteren
 • Zorgt voor een gezond en gebalanceerd microbioom
 • Versterkt de weerstand van de huid
 • Herstelt en versterkt de natuurlijke beschermende barrière van de huid om zo beter bestand te zijn tegen schadelijke invloeden 
 • Kalmeert bij huidirritatie, jeuk, roodheid
 • Verhoogt het comfortgevoel bij een droge, trekkerige huid
 • Zorgt voor optimale hydratatie

Nice to know!
In deze verpakking wordt geen gebruik gemaakt van ontvlambare en/of gevaarlijke drijfgassen. In plaats van drijfgas is deze flacon gevuld met lucht.

Huidtype Gevoelige / Gestreste huid, Vette huid, Onzuivere huid, Jonge huid, Normale huid, Vochtarme huid, Gecombineerde huid, Rijpe huid, Droge huid

Key Actives:

Prebiulin AGA:
- Prebiotisch extract
- Sterk hydraterend
- Brengt microbioom in balans

Biolin P:
- Prebiotisch extract
- Optimaal huidherstel
- Biedt bescherming tegen externe factoren

Hyaluronzuur:
- Intensieve hydratatie
- Verbetert spankracht van de huid
- Vult lijntjes op AQUA, INULIN, PROPANEDIOL, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, SODIUM HYALURONATE 

 • Zorgt voor optimale hydratatie
 • Versterkt de weerstand van de huid
 • Kalmeert bij huidirritatie, jeuk en roodheid

Producten die mogelijk interessant zijn