ik-skin-perfection-tas-prescan

Onze missie? Een gezonde huid voor iedereen!

Met al meer dan 20 jaar professionele ervaring in de skincare branche ontwikkeld IK Skin Perfection hoogwaardige producten én behandelingen die bijdragen aan het behoud van een mooie en gezonde huid. Op de vraag met welke mogelijke risicofactoren jouw lichaam te maken heeft, geeft de Bodyscan van Prescan jou meer inzicht tijdens jouw persoonlijke onderzoek.
Met deze prachtige samenwerking tussen Prescan en IK Skin Perfection combineren we hun medische kennis en apparatuur en onze bewuste (zon)producten tot een perfecte match! Want gezond én mooi oud worden, dat willen we allemaal.

Maak kennis met de Award-winning producten van IK Skin Perfection

Jouw dagelijkse skincare routine voor een gezonde en gebalanceerde huid.

Vooral in deze periode van het jaar is goede verzorging en bescherming van je huid extra belangrijk voor het behoud van een gezonde, mooie en stralende huid. In de exclusieve Mineral Sun Set van Prescan heb je al kennis kunnen maken met de PREBIOTIC SPRAY+, MINERAL SUN SPF 30 50ml en AFTERSUN 50ml. Hoe ziet een ideale skincare routine eruit? Maak jouw routine compleet met deze producten!

Een complete skincare routine bestaat uit (stap 1) een goede reiniging voor een schone huid, (stap 2) PREBIOTIC SPRAY+ voor een gezonde huidbarrière en microbioom, (stap 3) serum of leave-on peeling als krachtpatser bomvol werkzame stoffen, (stap 4) een 24H crème afgestemd op jouw huidbehoefte en (stap 5) een zonbescherming tegen UV- en HEV-straling. In de Mineral Sun Set van Prescan heb jij stap 2 en stap 5 al in huis! Zó maak jij jouw routine compleet!

Maak jouw skincare routine compleet met dit geweldige duo: SILK+ 3-in-1 gezichtsreiniging en HYAMAX+ hydraterende 24H crème. Met deze producten maak jij jouw routine compleet voor een gezonde en gebalanceerde huid.

Skincare duo SILK+ 200ml & HYAMAX+ 50ml | €83,90


Ontvang met de kortingscode PRESCAN2023 een Hydrating Firming Serum HYALURON+ 10ml t.w.v. €17,95 cadeau.SPRING & SUMMER SEIZOENSMUSTHAVES

Je huid goed voorbereiden op de zon (PREPARE), beschermen tegen de zon (PROTECT) en herstellen (REPAIR) na het zonnen, begint bij het goed verzorgen van je huid op ieder moment. Jouw huid heeft ieder seizoen andere behoeftes, onze favoriete seizoensproducten zijn afgestemd om jouw huid optimaal te verzorgen en doeltreffend huidresultaat te behalen. Deze musthaves zijn perfect voor de lente- en zomerzon!Help jij ons innoveren?

Mogen wij 2 minuten van jouw tijd?

Hi skinlover! Wij willen je graag beter leren kennen! Mogen wij 2 minuutjes van jouw tijd? Jouw visie op een gezonde huid en skincare producten en behandelingen is voor ons heel waardevol, zo blijven wij ons merk en productassortiment innoveren. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang je korte quiz van ons per mail! Dankjewel voor je hulp en waardevolle input!

prescan enquete voor skinlovers