Houd je huid in optimale conditie met de Mix It Oil Infusions - blog

Houd je huid in optimale conditie met de Mix It Oil Infusions

Soms heeft je huid gewoon behoefte aan iets extra’s. Zeker in de herfst en winter, bij het veranderen van de seizoenen of door kou en stress. Door regelmatig naar de huid te kijken en haar te voorzien in wat de huid op dat moment nodig heeft, houd je je huid in optimale conditie. De Mix It Oil Infusions bieden daarvoor de uitkomst!

Drie samengestelde oliën op kruidenbasis
Een huidolie is niet het eerste waar je aan denkt bij je skincare routine. Toch kan dat nét het laatste stapje zijn waardoor jouw huid, zeker in de herfst en winter, optimaal herstelt of verzorgd en verbeterd wordt. We laten je dan ook graag kennismaken!

De drie prachtige samengestelde oliën op kruidenbasis kunnen gemengd worden met de gezonde, natuurlijke en pure IK-producten. Met de Mix it Oil Infusions beleef je een heerlijke zachte geursensatie, een uniek genietmoment en ze bieden je huid maximaal comfort. Je creëert een op maat gemaakte verzorging en je geeft je dagelijkse verzorgingsritueel een persoonlijke touch. De huidoliën hebben alle drie een eigen specifieke werking:

RE-COVERING+: voor de gevoelige, droge of geprikkelde huid
• Kalmerend, verzacht en hydrateert
• Verzacht roodheid en irritatie
• Herstel, voedt en beschermt Sheabutter in de RE-COVERING+ olie bevat een hoge dosis vetzuren en belangrijke voedingsstoffen en zorgt voor hydratatie van de huid. Deze olie versterkt het afweersysteem van de gevoelige, droge of geprikkelde huid en verzacht kalmeert en hydrateert de huid. De heilzame voedende aromatische oliën zorgen voor een optimale bescherming en herstel van de huid.

RE-HYDRATING+: voor de vochtarme, droge en zonbeschadigde huid
• Diepgaand hydraterend
• Herstellend en verzachtend
• Bevordert de weerstand Deze fijne, lichte essentiële olie is speciaal ontwikkeld om de huid te herstellen en vitaliseren. Heb je een wat vochtarme of droge huid, dan is de RE-HYDRATING+, door de vitamines A, B1, B6 en E, perfect om de vochtbalans te herstellen en ontstekingen tegen te gaan. De olie verbetert de aanmaak van collageen en gaat hiermee ook tekenen van huidveroudering tegen. Hoe fijn is dat!

RE-NEWING+: voor de veeleisende en rijpere huid
• Gaat huidveroudering tegen
• Stimuleert celvernieuwing
• Vitale en stralende huidteint Zoek je een rijke olie die moeiteloos door de huid wordt opgenomen? Dan is de RE-NEWING+ ideaal. Deze aromatische olie voedt intensief, verstevigt en stimuleert de cellen maximaal, waardoor de huid een zacht en velours effect krijgt en weer gaat stralen. De Argan olie in RE-NEWING+ voorkomt uitdroging van de huid en helpt vroegtijdige veroudering voorkomen.

Wat heeft jouw huid nodig?
Jouw IK Huidspecialist kan je daarin goed adviseren. Een huidolie kan bijvoorbeeld gemixt worden met een crème of serum in de ochtend, of juist puur gebruikt worden in de avond. Net wat jouw huid op dat moment nodig heeft!

Liefs, IK Skin Perfection