pre-aging-skincare-producten

EERSTE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING TEGEN!  

Het liefst wil je zo lang mogelijk die strakke, jonge huid zonder lijntjes of rimpeltjes houden. Maar er komt een moment waarop de huid dunner en slapper wordt; de eerste tekenen van huidveroudering. De fijne lijntjes en rimpeltjes worden steeds beter zichtbaar. Hoe zorg je er dan voor dat je je huid op een goede manier verzorgt? Wij leggen het je in een skincare routine stappenplan uit!   

DAILY SKINCARE ROUTINE: DIT IS DE BASIS DIE JOUW HUID NODIG HEEFT!     

Stap 1: Reinigen van je gezicht   
Wat je huidwens ook is, een schoon gezicht is altijd de basis in de weg naar doeltreffende huidverbetering. Deze stap mag je dan ook nooit overslaan in je skincare routine. De SILK+ is een zachte, zeer milde reinigingsmelk, reinigingslotion en oogmake-up remover in één. Door de zachte en herstellende formule is deze perfect voor alle huidtypes.   
  
Stap 2: Hydraterende oogcrème   
Fijne lijntjes rondom de ogen, iedereen krijgt ze. En je kunt ze beter zo lang mogelijk voorkomen. Daarom is een hydraterende oogcrème belangrijk in jouw routine. De EYE+ oogcrème hydrateert en is extra zacht voor de huid rond de ogen. De crème licht donkere verkleuringen op en de hyaluronzuur zorgt voor een liftend en voller effect.   
  
Stap 3: Een hydraterend serum of huidolie   
Vocht, het allerbelangrijkste om huidveroudering tegen te gaan. Niet alleen voldoende water drinken helpt daarbij, ook je huid heeft vocht, oftewel hydratatie, nodig. Een serum zit vol met antioxidanten en vitaminen en zijn een echte krachtpatser voor je huid. De HYALURON+ serum is een hydraterend serum, een echte vochtbooster voor je huid. Een olie zorgt voor maximaal comfort. De RE-HYDRATING+ huidolie is een hydraterende olie met vitamine A, B1, B6 en E en helpt om je vochtgehalte te herstellen en verbetert de aanmaak van collageen.   

Stap 4: Hydraterende 24H gezichtscrème   
Hydateren is key als het gaat om huidveroudering tegen te gaan! Een goede dag- en nachtverzorging is daarom essentieel in jouw routine. De 24H crème HYAMAX+ is een dag- en nachtverzorging in één. Deze hydraterende gezichtscrème is een luchtige vochtbooster die de huid direct hydrateert, stimuleert de celvernieuwing en behoudt de jonge en frisse huid.   

Stap 5: Spf zonbescherming
Smeren maar! Zonstraling zorgt voor 80% van de huidveroudering. Daarom kun je niet vroeg genoeg beginnen met het beschermen van je huid tegen de zon. De MINERAL SPF 30 is rijk aan natuurlijke antioxidanten, zoals druivenpitolie en groene thee, welke de huid beschermen tegen huidveroudering. De vitamine E in de MINERAL SPF 30 zorgt ervoor dat je huid minder snel verbrandt en beperkt celschade door de zon. 
  

WIL JIJ GAAN VOOR HET MAXIMALE HUIDRESULTAAT? ONTDEK DEWEKELIJKSE SKINCARE ROUTINE  

Wil jij gaan voor een optimaal resultaat voor het tegengaan van huidveroudering? Maak dan je dagelijkse routine compleet met een wekelijkse routine. Je huid scrubben hoort bij jouw wekelijkse routine. Scrubben zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd en dat de huid en stralend en fris uitziet. Scrub je huid 1 á 2 keer per week voor het optimale resultaat. SCRUB+ is een heerlijk zachte gezichtsscrub die de huidtextuur verbetert. Hydrateren is key en daarom is het hydraterende crèmemasker DOUBLE+ perfect om huidveroudering tegen te gaan. Gebruik de DOUBLE+ als een normaal gezichtsmasker óf als nachtmasker. DOUBLE+ hydrateert de huid intensief en verstevigd de huid. Maak jouw skincare routine helemaal compleet met een fruitzuur. GLYCOL ACID+ is een glycolzuur en is 100% effectief om de huid haar frisse en gladde uitstraling te laten behouden!

5 DOELTREFFENDE TIPS VOOR PRE-AGING    

  1. Slaap iedere nacht voldoende, zo’n 7 á 8 uur.  
  2. Zorg voor voldoende beweging (in de buitenlucht).  
  3. Bescherm je huid vroegtijdig tegen zonstraling!  
  4. Vermijd (chronische) stress, zorg voor voldoende ontspanning.  

Zorg voor voeding dat rijk is aan antioxidanten, vitamines zoals A, E, C, D, B3 en Omega 3, 6, 9.

Ben jij benieuwd welke set het beste bij jou past? Doe dan de TEST!