Ken jij of ben jij iemand met psoriasis? - blog

Ken jij of ben jij iemand met psoriasis?

Dit wíl je weten!

Nederland telt 300.000 mensen met psoriasis. Dat betekent dat behoorlijk wat mensen last hebben van een extreem gevoelige, schilferige of rode huid. Misschien ben jij er (helaas) wel één van. Tot op heden was er geen veilige of huid-gezonde oplossing voor dit huidprobleem. Producten die voor het behandelen van ruwe, geïrriteerde, jeukende of een schilferige huid worden gebruikt bestaan vaak uit minerale oliën die de huidfunctie vooral verslechteren. Of er wordt een oplossing gezocht in hydrocortison(hormoonzalf), die weer bijwerkingen geeft. Vele andere producten zijn weer enkel en alleen gericht op symptoombestrijding. IK Skin Perfection begrijpt dat niemand afhankelijk wil zijn van hormoonzalf, omdat we weten hoe belastend het is voor de huid. Daarom hebben wij EXCM+ Serum en Cream ontwikkeld.

EXCM+: het veilige en gezonde alternatief voor bestaande medicinale producten

Met EXCM+ producten kunnen een groot aantal mensen nu wel een goede kwalitatieve, veilige en natuurlijke oplossing aanbieden. Wij richten ons erop de huid haar kracht terug te geven en symptomen te verminderen. Er bestaan verschillende vormen van eczeem en psoriasis waarbij elke vorm andere huidsymptomen laat zien. Door de combinatie van het EXCM+ Serum en de EXCM+ Cream bieden we voor de verschillende symptomen een passend antwoord.

Waarom zijn EXCM+ producten uniek?

De EXCM+ producten onderscheiden zich van alle andere producten omdat zij zijn opgebouwd uit huideigen en huidindentieke ingrediënten, die op geen enkele wijze schade veroorzaken. De EXCM+ producten ondersteunen en stimuleren de eigen huidwerking en dragen daardoor bij aan verdere natuurlijke huidopbouw zonder de huid ook maar op enige wijze te belasten.

Jouw IK Huidspecialist helpt je graag!

Heb jij last van psoriasis en ben je op zoek naar een natuurlijke manier om de symtomen te verminderen? Neem dan contact op met de IK Huidspecialist bij jou in de buurt. Je vindt jouw IK huidspecialist hier.

Liefs, IK Skin Perfection