Last van huidproblemen door eczeem, zoals jeuk en schilfertjes?

Last van huidproblemen door eczeem, zoals jeuk en schilfertjes?

Ontdek de Award-winning EXCM+ producten van IK Skin Perfection

 

Hoe ontstaat eczeem?

Eczeem komt voor in veel soorten, maar vaak is de oorzaak niet bekend. Eczeem kan ontstaan door erfelijkheid, allergie of juist geen duidelijke oorzaak hebben. Het is een vervelende huidaandoening wat vaak zorgt voor jeuk, roodheid, schilfertjes, bultjes, blaasjes en kloofjes. Hier wil je natuurlijk het liefst helemaal vanaf! Bekijk hiervoor ook onze rosacea creme en eczeem creme.

 

Wat kan ik zelf doen bij eczeem?

Iedereen kan last krijgen van eczeem en in veel gevallen wordt dan nog steeds een medicinale zalf met hormonen voorgeschreven, zelfs bij baby’s en kinderen. Deze hormonale zalven zijn op lange termijn minder goed, of zelfs schadelijk, voor je huid: je huid wordt dunner, de huid kan verkleuren en huidstriemen kunnen ontstaan. Dat kan anders! Natuurlijk kun je zelf al veel doen in jouw huidverzorgingsroutine om eczeemklachten te verminderen, zoals het zo min mogelijk gebruiken van water en zeep en op te passen met een hete douche. Zorg ook dat je je huid na het douchen altijd insmeert met de juiste huidverzorgingsproducten.

 

Hoe verzorg je je huid bij eczeem?

Met onze EXCM+ producten hebben we een veilig, natuurlijk en doeltreffend alternatief ontwikkeld om jouw huidklachten bij eczeem te verminderen! Onze EXCM SERUM+ is een effectief serum om roodheid en jeuk te verminderen. De EXCM CREAM+ is een heerlijke rijke, volle emulsie wat schilfertjes, ruwheid en jeuk vermindert. Breng eerst het ECXM SERUM+ aan, dit serum vermindert direct roodheid en jeuk en verzacht de geïrriteerde of gevoelige huid. Breng daarna het EXCM CREAM+ aan. Deze voedende, rijke crème werkt zeer effectief voor de schilferige, ruwe huid. 

 

Before and after | EXCM Cream | IK Skin Perfection

EXCM CREAM+

€ 35,65


EXCM CREAM+, een voedende, rijke emulsie die wordt ingezet voor zeer effectieve behandeling van de schilferige huid en ruwe huidsymptomen.Shop nu

EXCM Cream - IK Skin Perfection
 

Last van eczeem op je gezicht? Dit is wat je kunt doen!

Heb jij last van (extreme) eczeem op je gezicht? Breng altijd eerst je huidbarriére weer in balans. Probeer niet te scrubben en gebruik geen fruitzuurpeelings, maar gebruik milde producten en bescherm je huid altijd met een zonbescherming.

Stap 1: Reinig je huid met de SILK+ milde, zachte gezichtsreiniger, een schone huid is namelijk de basis voor een gezonde huid.
Stap 2: Breng het EXCM SERUM+ aan op je schone gezicht, een serum bevat een hoge dosis actieve ingrediënten en werken diep door in je huid. 
Stap 3: Breng de EXCM CREAM+ aan over je serum, deze huidherstellende crème werkt effectief bij eczeemklachten en helpt de huid kalmeren en verzachten.
Stap 4: Eindig met de MINERAL SPF 30 zonbescherming, deze minerale zonbescherming mag nooit ontbreken in jouw routine.

 

Award-winning

In 2020 hebben we met de EXCM+ producten van IK Skin Perfection de Professional Beauty Product of the Year gewonnen. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op! Daarmee laten we zien dat effectieve huidzorg bij huidaandoeningen zoals eczeem ook op basis van een pure, natuurlijke huidverzorgingsproducten verholpen kan worden.

 

Shop de EXCM+ producten online in onze webshop of bij een van onze IK Huidspecialisten.