Behandeling met Medikal IK Skin Perfection

Medewerkster Jolanda van IK Skin Perfection:
'Het geeft een fijn gevoel dat je echt iets kunt doen wanneer iemand kanker heeft.’

‘Bij het landelijke bevolkingsonderzoek kreeg mijn tante geen goede uitslag te horen. Ze voelde op dat moment niks, en toch had ze kanker. Ze kreeg een onderzoek en van de een op de andere dag stond haar leven op de kop. We spraken niet meer over ditjes en datjes, maar over overleven. Die rotziekte overleven, terwijl je niet weet of je beter wordt.

Mijn tante kreeg gelukkig de juiste behandeling, maar niet zonder slag of stoot.

Wat bestraling strijdt tegen kankercellen, maar tastte ook haar mooie, gezonde huid aan. En wie helpt haar daarmee? Haar oncoloog en verpleegkundig personeel richten zich voornamelijk op het bestrijden van de ziekte, heel logisch. Maar wie helpt mijn tante met haar kwetsbare huid?

Before - After Medikal collection IK Skin Perfection

Ik gaf mijn tante de Silky Organic Recover Box met het advies haar door brandwonden aangetaste borst vooral te behandelen met de DE-ITCHY+, zodat haar huid gekalmeerd werd. Ze twijfelde om het te gebruiken, omdat haar arts heeft gezegd om niets te gebruiken. Toch heeft ze na uitleg van mij bewust ervoor gekozen om de producten wel te gaan gebruiken. Dat het haar verlichting bood, dat gaf mijzelf het fijne gevoel haar te hebben geholpen in een voor haar zo kwetsbare periode van haar leven.

"Haar behandelend arts was ook zeer positief verrast over het resultaat."

 

Het zeer voorspoedige herstel op de verbrande huid, vooral op het litteken, heeft zo’n positieve uitwerking gehad dat het na een half jaar, bijna niet meer te zien was!

Haar behandelend arts was ook zeer positief verrast over het resultaat. Dat maakt mij enorm trots op onze Medikal producten en nog meer op mijn tante!’

 

 

SILKY ORGANIC RECOVER BOX

€ 39,95


Deze giftbox is helaas niet meer leverbaar, maar je kunt wel de losse producten aanschaffen. Geef ze cadeau aan iemand met een kwetsbare huid, iemand die kanker heeft of kanker heeft gehad.
De producten uit de Silky Organic Recover Box:


SILK+
: een milde 3-in-1 reiniging

RECOVER+: Kalmerende huidherstellende 24H-creme
DE-ITCHY+: Beschermende en huidherstellende olie voor huid en hoofdhuid
LIP+: Milde verzorgende vegan lippen balsem


Shop nu

Box