lip-compositie

LIP+ | Cosmeceutical

100% VEGAN LIP BALM
€17.95

LIP+ 100% vegan lip balm verzacht uw lippen onmiddellijk en herstelt zelfs schrale lippen. Deze verzorgende lip balm beschermt uw lippen tegen uitdroging en houdt ze soepel. De ultieme veganistische balm die direct comfort biedt.

Inhoud: 2.2gr

FASE 1
IK Skin Perfection werkt volgens het unieke 4-fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. De LIP+ valt in fase 1. Lees meer over de 4 Fasen.

GEBRUIK
Breng royaal aan op de lippen. Bij schrale en droge lippen gedurende de dag herhaaldelijk aanbrengen.

HUIDCONDITIE
Deze balm is geschikt voor verzorging van de lippen en is speciaal ontwikkeld voor droge lippen die net dat beetje extra verzorging nodig hebben. Dankzij de zorgvuldig geselecteerde werkstoffen is deze lipbalm tevens geschikt voor veganisten.

Yes

COSMECEUTICALS & KEY INGREDIENTS

IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. Door hoge dosering actieve werkstoffen werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid dan reguliere cosmetica. De belangrijkste cosmeceuticals in de LIP+vind je hieronder.

Lees meer over cosmeceuticals.

sheabutter

Sheabutter
Shea Butter is rijk aan vitamines A, E en F en complexe vetzuren zoals allantoïne en kaneel zuur die de lippen verzachten en hydrateren.

theobroma-cacao-seed-butter

Theobroma Cacao Seed Butter
Biedt uitstekende vochtherstellende eigenschappen en bevat natuurlijke antioxidanten die schrale lippen genezen en verzachten.

cocos-nucifera-oil

Cocos Nucifera Oil
Zorgt voor gehydrateerde lippen, voorkomt schrale lippen en ondersteunt bij de genezing.

No

NO-LABEL

In onze producten gebruiken wij alleen 100% pure, organische, natuurlijke ingrediënten. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. LIP+ van IK Skin Perfection bevat daarom geen van de volgende belastende stoffen.

Lees meer over het NO-label.

list-item

Synthetic colours

list-item

Parabens

list-item

Petrolatum & Paraffin

list-item

Synthetic alcohols

list-item

Artificial fragrances & perfumes

list-item

SLS / SLES

list-item

TEA / DEA

PH-INDICATOR
De pH-waarden in onze producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van jouw huid. Deze waarden zijn terug te vinden in de pH-indicator. Op de pagina pH-waarde lees je meer over pH en de huid.

ph-indicator-medical-clean
Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op!