welk-zonnetype-huid-ben-ik-eigenlijk-test

Ontdek jouw huidtype en krijg tips hoe jij jezelf het beste kunt beschermen én kunt verzorgen.

Hoe snel verbrand jij eigenlijk? En hoe zorg je ervoor dat je met de juiste bescherming de zon in gaat? Allemaal logische vragen die – vooral – in de zomer boven water komen. Doe de test en kom achter deze antwoorden.

IK Skin Perfection heeft dankzij een innoverende test, het specifieke antwoord voor je klaarliggen. Ontdek jouw zonnetype in maar 10 vragen. Want eerlijk is eerlijk, elke huid en dus elk zonnetype reageert anders op de zon en heeft andere behoeften. Deze test is jouw persoonlijk zonadvies voor jouw huid! 

Start Summer Skin Check
help-welk-huidtype-zon-heb-ik-eigenlijk

Help zonschade te voorkomen

Als je weet welk huidtype je hebt, kun je ook beter inschatten wat je moet doen om jouw huid te beschermen tegen de zon. Een goede bescherming is namelijk essentieel om de huid gezond te houden en schade door UV-straling te voorkomen.   Zodra je jouw Summer Skin Check gedaan hebt, weet je precies welk zonnetype jij bent. Na de test weet jij precies welke zonnebescherming (oftewel SPF) jouw huid nodig heeft ontvang je tips van IK over het gebruik van zonproducten met een gezonde en bewuste huid als resultaat.

Doe onze Summer Skin Check om jouw huidtype te ontdekken en hoe jij deze het beste kunt beschermen en verzorgen.

SPF is je beste vriend

Het is belangrijk om te weten dat zonbescherming niet alleen nodig is op zonnige dagen. Ook op bewolkte dagen en in de winter kan de zon schade aanrichten.

Om jou nog bewuster te maken van jouw huidtype en hoe jij het beste jouw huid kan beschermen en verzorgen tegen de zon, bieden we gratis zonadvies bij IK salons die zich hebben aangemeld. Je vindt een salon bij jou in de buurt via onze Sun Locator

spf-is-je-beste-vriend