review de-itchy+ skin olie

BeautyOpinie test DE-ITCHY+

Producten die doen wat ze je beloven, dat is wat ik standaard verwacht van alle producten die ik voor BeautyOpinie test. Toen ik tijdens de Autumn Fair van Summery een paar weken geleden hoorde over medische skincare besefte ik me dat het nog een stapje verder kan gaan. Producten die niet alleen goed zijn voor je huid maar je huid ook helpen te herstellen. Bijvoorbeeld als je huidproblemen hebt, wanneer je ziek bent en/of zware medicatie krijgt of hebt gehad.

Medische skincare - Oktober is borstkankermaand

De maand oktober is bijna afgelopen maar op de valreep wil ik je graag vertellen over het initiatief van IK Skin Perfection. Het merk doneert deze maand namelijk een bedrag aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Door in oktober een product van IK te kopen, kan je hier dus aan bijdragen. Hoe mooi is dat! Ik heb in mijn eigen omgeving helaas van dichtbij gezien wat een rotziekte het is. En hoewel chemo vaak noodzakelijk is, is het ook een aanslag op je lijf. Dat een bedrijf producten maakt om de huid hierbij te ondersteunen vind ik mooi.

DE-ITCHY+ Medikal skin oil van IK Skin Perfection

De DE-ITCHY+ Medikal skin oil is een rijke olie die speciaal geschikt is voor de gevoelige en geïrriteerde huid. Je kunt hem gebruiken op je lichaam en je gezicht maar hij is ook geschikt voor een droge hoofdhuid. De olie bevat veel antioxidanten en vitaminen die de huid zacht maken, maar de huid ook kalmeert. Of dat werkt bij intensief medicatiegebruikt weet ik niet, al klinkt het wel logisch. De olie wordt trouwens ook aangeraden bij huidproblemen door weersverandering of wanneer je last hebt van eczeem. Als het om dat laatste gaat heb ik de DE-ITCHY+ Medikal skin oil aan een kritische test onderworpen. Ik gebruik de olie elke avond op mijn benen en die voelen sindsdien heerlijk aan. Eczeemplekjes worden (wel in combinatie met smeersels van de huisarts) minder en mijn huid is veel minder droog. De olie bevat mooie ingrediënten als blauwe bes olie, calendula extract en amandelolie en natuurlijk geen parfum. De olie is dan ook geurloos, licht groen van kleur en trekt voor een olie behoorlijk snel in. BeautyOpinie is de blog van beautyholic Natascha. Beauty heeft volgens haar niets te maken met lagen make-up of bakken vol crèmes. Het gaat om lekker in je vel zitten en goed voor jezelf zorgen. Daar hoort ook het gebruiken van de juiste beautyproducten bij. BeautyOpinie is een plek waar ze je graag meeneemt in haar eeuwige zoektocht naar betaalbare én kwalitatief goede beautyproducten. Je vindt er naast reviews ook tips, inspiratie en nieuwtjes op het gebied van beauty en fashion. Dit artikel over medische skincare en DE-ITHCY+ bevat producten die BeautyOpinie heeft ontvangen. © foto's en tekst BeautyOpinie beautyopinie.nl