In Themamaanden, Voeding

Eet je huid stralend!

Unieke tips om in 1 maand je huid te verbeteren!

Gezonde voeding is hot. Sla eens een krant of magazine open en er wordt wel iets geschreven over voeding. Steeds vaker wordt duidelijk dat ziekten en huidklachten zoals Acne, Eczeem, Psoriasis voor een groot deel blijken te berusten op verkeerde voeding- en leefgewoonten. Jouw huid is pas in optimale conditie als jouw lichaam dat ook is. Bij griep bijvoorbeeld, ziet je huid er meteen minder stralend uit. Zo puur, onbewerkt en zo gezond mogelijk eten geeft veel voordelen voor de huid. Want door je lichaam van binnenuit te verzorgen, volgt de buitenkant vanzelf!

Natuurlijk wordt je huid mooier als je regelmatig een schoonheidsspecialiste bezoekt. Dat is zeker geen overbodige luxe. Niet alleen het stressniveau daalt door rust en ontspanning, maar ook de huid knapt er aan de buitenkant zichtbaar van op. Naast behandelingen helpen goede huidproducten zeker, maar veel huidaandoeningen zijn tekenen dat het lichaam essentiële voedingsstoffen mist. Een mooie strakke huid krijg je alleen als je ook je immuniteitssysteem, hormoonhuishouding, darmflora en gezondheid aanpakt. En mooi oud worden… dat willen we toch allemaal?

Juni: Huid en Voeding-maand!
Deze maand staat IK Skin Perfection in het teken van Huid en Voeding. Want hoe pak je dat nu aan, ‘gezond eten’? Het lijkt gemakkelijk, maar in de praktijk ondervinden we allemaal dat het toch lastiger is dan we denken. Samen met IK Skin Perfection geven we jou deze maand tips en tricks om op een gemakkelijke manier in één maand tijd gezonder te leven en daarmee je huid te verbeteren. Klinkt aantrekkelijk toch? We gaan van start!

Vier voedingsmiddelen die je beter kunt laten staan
In de maand juni nemen we je iedere week mee in de wereld van een voedingsmiddel. In de komende maand maak je kennis met deze vier huidverouderaars als het gaat om voeding:

1. Suikers
2. Zuivel
3. Koolhydraten (gluten)
4. Kant en klaar voedsel (E-nummers)

Deze voedingsmiddelen kan je dus het beste proberen te vermijden (of te beperken) als je huid je lief is!

Zoektocht naar Puur & Gezond
Juist de combinatie van gezonde voeding en de juiste huidverzorgingsproducten zorgen voor een stralende huid. Maar wat is nu voor jou het beste huidverzorgingsproduct? Ook dat kan een hele zoektocht zijn. Heb jij jouw gezonde huidverzorgingsproduct al gevonden? IK Skin Perfection helpt je graag met deze, soms lastige, keuze. Eén ding is alvast zeker: IK Skin Perfection werkt niet met belastende stoffen voor de huid, zoals parabenen, sulfaten, minerale oliën, paraffine, geur- en kleurstoffen. Gezond is het dus zeker! De komende weken zullen we je ook tips geven over IK-huidverzorgingsproducten, die je keuze voor gezonde voeding ondersteunen. Want zo verzorgen we onze huid van binnen én buiten, met een stralende huid als resultaat!

Geniet de komende weken van de gezonde tips, doe mee aan de IK Food challenge en ervaar wat dat voor je huid kan doen!

Liefs, IK Skin Perfection

Aanbevolen Blogs
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search