Yes Green Skincare Routine: Dit zijn de rosacea huidverbeterende producten die je nodig hebt! - Blog

 YES GREEN SKINCARE ROUTINE: DIT ZIJN DE ROSACEA HUIDVERBETERENDE PRODUCTEN DIE JE NODIG HEBT! 

Iedereen heeft wel eens last van een rode huid na een inspanning als sporten. Maar wat nu als je felrode, blozende wangen, of standaard een rode neus zonder ook maar iets van inspanning te leveren? Of je hebt vaak last van een gevoelige of branderige huid, zichtbaar gesprongen bloedvaatjes, rode bultjes en ontstekingen in je gezicht? Grote kans dat je dan te maken hebt met de huidaandoening rosacea. Met deze skincare routine tips verminder jij rosacea

 

 1. DAILY SKINCARE ROUTINE: DIT IS DE BASIS DIE JOUW HUID NODIG HEEFT!  


Stap 1: Reinigen van je gezicht 

Alleen met een schone, gereinigde huid kun je jouw eerste stappen zetten naar doeltreffend huidresultaat. Bij een huidaandoening als rosacea is het belangrijk om lief te zijn voor je huid: gebruik een milde reiniger, zonder parfum of andere ingrediënten die de huid irriteren. De  SILK+ is een zachte, zeer milde reinigingsmelk, lotion en oog make-up remover in één. Door de zachte en herstellende formule is deze geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de (extreem) gevoelige, schilferige en rode huid. 

 

Stap 2: Oogcrème voor de gevoelige huid 

Met een goede oogcrème worden fijne lijntjes rond de ogen verminderd. De EYE+ hydrateert en is extra zacht voor de gevoelige huid rond de ogen. Heel fijn wanneer jouw huid al extra gevoelig is! De crème helpt donkere verkleuringen op te lichten, terwijl hyaluronzuur en peptiden de huid rond de ogen liften en voller maken. 

 

Stap 3: Herstellende 24H gezichtscrème 
Bij een rode, extreem gevoelige huid, heb je een 24H crème nodig die de huid voedt, herstelt, hydrateert en onmiddellijke verlichting biedt. De ultiem zachte en kalmerende RECOVER+ 24H crème is de oplossing voor jou! Jouw rode, geïrriteerde huid zal je dankbaar zijn. 

 

Stap 4: Verzachtende en herstellende huidolie 

Een huidolie zorgt voor maximaal huidcomfort. RE-COVERING+ versterkt het afweersysteem van je gevoelige, rode huid en verzacht, kalmeert en hydrateert de huid. De heilzame en voedende aromatische oliën zorgen voor optimale bescherming en herstel van je huid. Meng deze huidolie met de RECOVER+ voor een heerlijk gevoel op je huid. 

 

BREID JE BASIS SKINCARE ROUTINE UIT: VAN EEN GEZONDE HUID NAAR DOELTREFFEND RESULTAAT! 

Met de daily skincare routine ga je voor een gezonde huid. Wil jij doeltreffend huidresultaat? Kies dan voor een uitbreiding van je daily skincare routine met deze producten: 

 

Ochtendroutine: 

 1. Reinig je huid met de milde reiniger SILK+
 2. Breng het PRERED+ serum aan:  

Het serum voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Heeft jouw huid een SOS treatment nodig? dit krachtige, kalmerende serum biedt eerste hulp bij jouw huid met rosacea en zorgt voor onmiddellijke verlichting. 

 1. Breng de EYE+ oogcrème aan  
 2. Breng de RECOVER+ aan, eventueel gemengd met de RE-COVERING Oil 

Avondroutine: 

 1. Reinig je huid met de milde reiniger SILK+
 2. Breng het RETINOLC+ serum aan: 

Dit serum is een echte oppepper voor de huid. Deze vitamineboost maakt je huid gladder en egaler en verfijnt de huidstructuur. 

 1. Breng de EYE+ oogcrème aan  
 2. Breng het DOUBLE+ gezichtsmasker aan als nachtcrème, eventueel gemengd met de RE-COVERING Oil 

Wanneer jij gaat slapen, gaat je huid aan het werk. Dit heerlijke 2 in 1 crème masker hydrateert de geprikkelde huid flink en versterkt de barrièrewerking. Jouw huid voelt ’s ochtends heel comfortabel aan! 

5 LIFESTYLETIPS OM ROSACEA TE VERMINDEREN 

 1. Bescherm je huid tegen UV-straling; vermijd zonnebaden 
 2. Sport niet té intensief 
 3. Kleed je niet te warm 
 4. Vermijd grote temperatuurverschillen 
 5. Vermijd chronische stress 

Ben jij benieuwd welke set het beste bij jouw huid past? Doe dan de TEST! 

Meer blogs over rosacea: