Correcting Serum Layering Routine bij pigmentatie

Correcting Serum Layering Routine bij pigmentatie

Serums kan je perfect combineren en dit leidt tot veel effectiever en sneller huidresultaat. Bij IK noemen we dat Serum Layering en wij maken het standaard onderdeel van onze dagelijkse skincare routine!


Heeft jouw huid last van donkere vlekjes, pigmentatie en een doffe uitstraling? Speciaal voor deze huid ontwikkelden we een krachtige serum combinatie die de verkleuringen en (hyper) pigmentatie van jouw huid laat verdwijnen. We vullen jouw daily Serum Layering Routine aan met passende reinigingsproducten en een 24 H crème die de behoefte van jouw huid vervult. Met Serum Layering Routine geef jij je huid een boost aan energy!

Stap 1: Reinigen van je gezicht en het in balans brengen van huidmicrobioom 

De basis voor een gezonde en stralende huid, is een schone huid. Door de dagelijkse reiniging brengen we de huid terug naar de natuurlijke basis en worden werkstoffen veel beter opgenomen. Je huid goed reinigen mag dus absoluut niet ontbreken in jouw dagelijkse skincare routine.

Gebruik hiervoor SILK+ of FOAM+. SILK+ is een milde reinigingsmelk, reinigingslotion en oogmake-up remover in één, die de natuurlijke pH-waarde van de huid herstelt en de huid weer in balans brengt. FOAM+ is een ultra zachte 3-in-1 gezichtsreiniger: een reiniger, lotion en regulerende wash in één, met een milde maar ook krachtige werking die de huid voedt met krachtige antioxidanten, de talgproductie van de huid herstelt en poriën verfijnt.

Is je huid gereinigd, dan werken we met de Prebiotic Spray+ aan een gezonde huidflora en evenwichtig huidmicrobioom. Deze uiterst geavanceerde formule met prebiotische extracten versterkt de huidbarrière en ondersteunt de belangrijkste processen die nodig zijn om je huid vitaal en veerkrachtig te houden. Reiniging met SILK+ of FOAM+ en de Prebiotic Spray zien wij als dé start van jouw dagelijkse skincare routine! 

Stap 2: Serum Layering Routine

Serum combinatie bij pigmentatie en verkleuringen

Serums kan je perfect combineren en dit leidt in veel in veel gevallen tot veel effectiever en sneller huidresultaat. Bij IK noemen we dat Serum Layering en het betekent niets anders dan het ´laagje voor laagje´ aanbrengen van verschillende serums afgestemd op jouw persoonlijke huidbehoefte. Heeft jouw huid last van hyperpigmentatie, donkere vlekjes en een doffe uitstraling? C GLOW+ is dan het ultiem vitaliserende wondermiddel voor jouw huid. Combineer je met het intensief huidverbeterende GLYCOL ACID+ en het verhelderende BRIGHT LIGHT? Dan heb je echt dé gouden combinatie voor jouw huidprobleem te pakken!  Deze combi geeft jouw huid weer een energy boost en een frisse teint waarbij overmatige pigmentvorming wordt verminderd. Serum layering is misschien wel de allerbelangrijkste stap in jouw skincare routine, want met deze stap ga je namelijk écht kracht zetten om huidveroudering tegen te gaan.

Stap 3: Hydraterende en liftende oogcrème  

Fijne lijntjes, donkere kringen, wallen of verlies van frisheid en stevigheid; vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Toch kunnen we er wel wat aan doen. Voeg een oogcrème toe aan je skincare routine, het is belangrijk voor het behoud van een frisse en stralende blik. De EYE+ is een hydraterende oogcontourcrème die extra zacht is voor de gevoelige huid rond de ogen. Hello, stralende oogopslag!  

Stap 4: Herstellende 24H gezichtscrème

  

Elke huid is anders en heeft een andere dag- en nachtcrème nodig. Het is essentieel om je huid dagelijks te voorzien van een crème. Onze 24H crèmes zijn afgestemd op de verschillende behoeftes van de huid. De RECOVER+ 24H crème is de oplossing voor de droge huid, die trekkerig aanvoelt, schilfertjes heeft en er rood uitziet. Deze crème voedt, herstelt, hydrateert en geeft onmiddellijk verlichting. Jouw gestreste, droge en geïrriteerde huid zal je dankbaar zijn voor het gebruik van deze crème!

Stap 5: Spf zonbescherming  

Deze stap mag nooit ontbreken in je skincare routine, ook niet in de herfst of winter! Uv-straling is er namelijk altijd. Wist je dat 80% van huidveroudering komt door de zon? Een goede zonbescherming is daarom essentieel in je routine. De MINERAL SPF 50 is een minerale zonbescherming voor het gezicht. Deze luchtige fluïde is rijk aan natuurlijke antioxidanten. Voelt niet plakkerig, smeert fijn uit en laat geen witte waas achter.  

Meer informatie over Serum Layering Routine:

Vraag het jouw IK Huidspecialist!

Wil jij meer informatie over serum layering of een persoonlijk advies over de perfecte Serum Layering Routine voor jouw huid? Maak dan een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde IK Huidspecialist. Zij helpt je heel graag verder!