Refining Serum Layering Routine voor anti aging

Refining Serum Layering Routine voor anti - aging

Serums kan je perfect combineren en dit leidt vaak tot veel effectiever en sneller huidresultaat. Bij IK noemen we dat Serum Layering en wij maken het standaard onderdeel van onze dagelijkse skincare routine!

Vertoont jouw huid de eerste tekenen van huidveroudering? Zie jij fijne lijntjes en heb je steeds vaker last van ontsierende wallen en kringen? Speciaal voor deze huid ontwikkelden we een krachtige serum combinatie die de eerste aging - tekenen tegengaat. We vullen jouw daily Serum Layering Routine aan met passende reinigingsproducten en een 24 H crème die de behoefte van jouw huid vervult. Met Serum Layering Routine geef jij je huid weer een boost aan energy!

Stap 1: Reinigen van je gezicht en het in balans brengen van huidmicrobioom 
De basis voor een gezonde en stralende huid, is een schone huid. Door de dagelijkse reiniging brengen we de huid terug naar de natuurlijke basis en worden werkstoffen veel beter opgenomen. Je huid goed reinigen mag dus absoluut niet ontbreken in jouw dagelijkse skincare routine.

Gebruik hiervoor SILK+ of FOAM+. SILK+ is een milde reinigingsmelk, reinigingslotion en oogmake-up remover in één, die de natuurlijke pH-waarde van de huid herstelt en de huid weer in balans brengt. FOAM+ is een ultra zachte 3-in-1 gezichtsreiniger: een reiniger, lotion en regulerende wash in één, met een milde maar ook krachtige werking die de huid voedt met krachtige antioxidanten, de talgproductie van de huid herstelt en poriën verfijnt.

Is je huid gereinigd, dan werken we met de Prebiotic Spray+ aan een gezonde huidflora en evenwichtig huidmicrobioom. Deze uiterst geavanceerde formule met prebiotische extracten versterkt de huidbarrière en ondersteunt de belangrijkste processen die nodig zijn om je huid vitaal en veerkrachtig te houden. Reiniging met SILK+ of FOAM+ en de Prebiotic Spray zien wij als dé start van jouw dagelijkse skincare routine! 

Stap 2: Serum Layering Routine

Serum combinatie met anti – aging resultaat

Serums kan je perfect combineren en dit leidt in veel in veel gevallen tot veel effectiever en sneller huidresultaat. Bij IK noemen we dat Serum Layering en wij maken het standaard onderdeel van onze dagelijkse skincare routine! Zie jij de eerste tekenen van huidveroudering en maakt je huid een vermoeide indruk? C GLOW+ is dan het ultiem vitaliserende wondermiddel voor jouw huid. Combineer je met het intensief huidverbeterende GLYCOL ACID+ en het egaliserende RETINOL+? Dan heb je echt dé gouden combinatie in anti - aging te pakken!  Serum layering is misschien wel de allerbelangrijkste stap in jouw skincare routine, want met deze stap ga je namelijk écht kracht zetten om huidveroudering tegen te gaan.

Stap 3: Hydraterende en liftende oogcrème  
Fijne lijntjes, donkere kringen, wallen of verlies van frisheid en stevigheid; vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Toch kunnen we er wel wat aan doen. Voeg een oogcrème toe aan je skincare routine, het is belangrijk voor het behoud van een frisse en stralende blik. De EYE+ is een hydraterende oogcontourcrème die extra zacht is voor de gevoelige huid rond de ogen. Hello stralende oogopslag!  

Stap 4: Anti-aging 24H gezichtscrème  
Elke huid is anders en heeft een andere dag- en nachtcrème nodig. Het is essentieel om je huid dagelijks te voorzien van een crème. Onze 24H crèmes zijn afgestemd op de verschillende behoeftes van de huid. De RELIFT+ is een rijke anti-aging gezichtscrème die collageen aanmaak stimuleert. Collageen zorgt ervoor dat de huid haar elasticiteit en stevigheid behoudt. RELIFT+ vermindert rimpels en verbetert de huidstructuur. Het resultaat: een jong, elastisch en stralende huid!  

Stap 5: Spf zonbescherming  
Deze stap mag nooit ontbreken in je skincare routine, ook niet in de herfst of winter! Uv-straling is er namelijk altijd. Wist je dat 80% van huidveroudering komt door de zon? Een goede zonbescherming is daarom essentieel in je routine. De MINERAL SPF 50 is een minerale zonbescherming voor het gezicht. Deze luchtige fluïde is rijk aan natuurlijke antioxidanten. Voelt niet plakkerig, smeert fijn uit en laat geen witte waas achter.  

Vraag het jouw IK Huidspecialist!

Wil jij meer informatie over serum layering of een persoonlijk advies over de perfecte Serum Layering Routine voor jouw huid? Maak dan een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde IK Huidspecialist. Zij helpt je heel graag verder! 

Meer informatie over Serum Layering: